Widok

Wątek dla zapracowanych ***4***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
beatak ja mam heorsów i ich ogladalam moge ci dac moja płytke bo ja mam na kompie a po za tym juz tylko 2 mi zostały do obejrzenia

to jak skończysz, to mi pożyczysz :) i potem ja będę nocami siedzieć i oglądać :D

juz moge ci dac ta płytke tylko musiałabyś po nia wpaśc bo ja nie moge si dzisiaj z domku ruszyc bo koło20 mam klientke po odbiór sukienki

dzisiaj nie :)
a jutro? Mystic podobno do 20 pracuje....

nie wiem może zobaczymy

pmagdalenko byłam wczoraj na spotkaniu z babeczką w sprawie karty kredytowej. Zgodziłam się na nią, ale nie jestem jakoś do niej do końca przekonana :/ Nie chcę wpaść w coś, żeby potem nie ponosić konsekwencji :(

Pytałam się w banku o tą promocję i kobieta powiedziała, ze owszem jest taka, ze karta jest za darmo, ale jeśli jej nie będę używać, to wtedy ona kosztuje 30 zł. Ta z kolei twierdzi, ze w tej promocji jest zupełnie za darmo i mogę z niej zrezygnować, kiedy będę chciała.

Zadzwoniłam na citiphone i tam mi powiedziano, że jest taka i taka promocja :/ Zakręciłam się.

słuchaj ja ci tak nie pomoge musiałabym umowe zobaczyc wtedy wszystko byłoby jasne
podbisałas juz cos ?
jak chcesz mozmy razem umówic sie na spotkanie i podpisanie umowy wtedy moze bedziesz spokojniejszq co?

to był tylko wniosek o taką kartę, nie było żadnej umowy :/

Podalam tam swoje dane :/ ona poprosiła mnie, żebym rano jej przesłała na maila ksero dowodu, ale napisałam jej, że rezygnuję z tej karty, że się namyśliłam i nie chcę. Odpisała mi owszem, ale że skoro jestem w tym samym banku, co ta karta, więc jej to ksero nie jest potrzebne i już wniosek złożyła w biurze. Kartę mi prześlą i wtedy mogę z nij zrezygnować w ciągu 14 dni.

dodam, ze pytałam, czy mogą sprawdzić tą pracownicę, ale powiedziano mi, że nie są w stanie tego sprawdzić. Mam do niej tylko nr tel. kom. i adres mailowy.

może też być, ze mogę tej karty nie otrzymać, bo wniosek będzie dopiro rozpaatrzony.

słuchaj ale musza ci razem z karta dosłac umowe inaczej nie musisz jej brac
cos mi sie nie podoba myszko w tym sposobie załatwiania sprawy
kurcze

wiem :)

Magda? Już Cię raz pytałam, ale teraz to już potrzebuję naprawdę i chcę się upewnić: jak to jest, jeżeli chcę coś kupić na raty i jako źródło dochodu mam umowę zlecenie? Nie biorę standardowego druczku, prawda?

No bo na prezent mikołajkwy chcemy radio mp3 do autka nowego :) :) :)

Ach prezenty :)))

Tym razem na Mikołajki nic nie kupuję, ale marzę już żeby kupić choinkę, bombki, łańcuchy, lampeczki :)))))

A o prezentach zacznę myśleć niedługo :)))

image

święta juz tuż tuż :)

Ela, przeczytałam to wszystko.. mi to czymś śmierdzi... mam ndzieję, że nie będzie żadnych problemów z tego powodu!!!

ja też mam taką nadzieję :)

Elfik, ja nigdy niczego nie wezmę z Citybanku... Tamtejsi przedstawiciele mają tak wyśrubowane limity, że klientowi wmówią każdą bzdurę... Kilka miesięcy temu była potężna afera w tym banku - związana ze sprzedażą danych klientów. Ja jestem przekonana, że dane mojego taty wyszły poza bank - odkąd tam założył konto, ciągle ktoś do niego dzwonił z różnymi propozycjami. Wiem też, że często przedstawiciele City fałszowali dane o zarobkach klienta, aby ten dostał kartę złotą lub platynową, na która de facto nie było go stać (też przypadek z rodziny).
no i kupiłam prezenciki dla bachorków na Mikołajki i dla jednej siostrzenicy męża na urodziny-uff

:)
a ja mam full pracy :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry