Widok

Wczoraj w autobusie :-)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jadąc wczoraj autobusem zastanawiałam się czy może jedziesz też tu osoba z którą mam czasami przyjemność porozmawiać na czacie. Ile razy się mijamy nie wiedząc że tu gadamy o wszystkim i o niczym. Nie myślicie też tak czasmi, że może ta laska z dzieciek co siedzi sprzadu to np któraś z nas... Dziwne no nie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:)

zaraz idę z psem na spacer
to parwie jak z dzieckiem wyciąga mnie:)

ano nie dzialalo forum przez chwile

kurcze cos mnie wyrzuciło:)

troszke sie boje ja sprawdze sie jako mamusia ale pocieszam sie ze nie ja pierwsza.... i nie ostatnia :) ale poki co juz sie nie moge doczekac ;)

Będę myślała o Was i trzymała kciuki. Bardzo się ciesze że spotka cię takie szczęście pamiętam jak ja urodziłam swoje dzieciaczki nie do opisania.

mam nadzieje ze wytrzymamy do piatku.... jakos sie juz tak nasyawilam psychicznie, ale fakt, nigdy nie wiadomo

Chyba że zrobi ci psikusa i dzisiaj zacznie się poród :-). Moja koleżanka tak miała. Potem wszyscy się śmiali że malutka miała swoje plany i do dzisiaj mówimy na nią niedoszła cesarzowa. I jest śliczna zdrowa i mądrusia.

mysle ze temat wytrzymaja, juz nie raz byl poruszany ;)
samopoczucie jak najbardziej OK, tylko czuje sie juz jak spuchniety hipopotam wiec ciesze sie ze cc juz w piatek :) zdecydowalam sie na swissmed z wielu powodow i poki co jestem z ich opieki bardzo zadowolona, zobaczymy co bede mowic jak juz corcia na swiat przjdzie

No i jak co to zapraszam do biura na maila będę wysyłac adresy. Ale Ty lepiej powiedz jak tam samopoczucie przed porodem i gdzie będziesz rodzić oczywiście jak to nikogo nie zgorszy ;-)?

nooooo, to nie byla moja pierwsza wycieczka wiec mam juz jakies tam male bo male ale rozeznanie. Ale fajnie ze mamy na forun kogos z "branzy", na pewno bedziesz dostawac miliony pytan jak sie dziewczyny pokapuja ;))

Powiem tak to był bardzo dobry wybór i to bez dwóch zdań. Rainbow ma iprezy na poziomie :-)

wiesz, my nie zaplacilismy duzo, musze powiedziec ze na tle innych biur i podobnych ofert to bylo nawet malo..... a nam zalezalo przede wszystkim na biurze, ktore nie zwinie zagli kiedy bedziemy za granica i nie zostawi nas tam.... no wiec pierwsze co zrobilismy to bylo sprawdzenie co rekomenduje Polska Izba Turystyki

Mail doszedł. Rainbow Tours to bardzo dobra firma turystyczna ale tez każe za to płacić i to czasami nie mało :-). Tedik dla ciebie Kraków będzie w ofercie specjalnej jak cos oczywiście znajde ;-p.

a ja w tym (no juz tamtym) roku bylam na krecie z rainbow tours i musze powiedziec ze bylam z nich bardzo zadowolona - nastepnym razem tez ich wybiore najprawdopodobniej. to co mi zaoferowali na miejscu niczym nie odbiegalo od ofert katalogowych a nawet okazalo sie ladniejsze niz na obrazkach - no i maja fantastycznego pilota w Chani (kreta) - chlopaczek z wrzeszcza swoja droga :))))

agga doszedł meil??
o tedik magdalena na pewno sie tez ucieszy:)

Aggga szukam taniej wycieczki do Krakowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Pmagdalena jest fajowa bo mnie lubi. I vice wersal !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Powiem ci że ja jak by jechała to wybrałabym ALFA STAR. A Egipt w tym roku jest dośc drogi. Polecam ci Turcje z Gti Travel bo to bardzo dobre biuro i nie maja żadnych kosztów ukrytych. Podam ci linki na stronki to sobie zobaczysz i porównasz, a jak wybierzesz Turcje to polece ci dobry hotel. Jak masz skypa tyo możemy tam sobie pogadać.
www.alfastar.com.pl
www.gtitravel.pl

Agga, skoro pracujesz w turystycze to może mi podpowiesz z kim pojechać do Egiptu??szukamy wycieczki dwa tygodnie, all inclusiv, w lipcu...ceny są koszmarne, może masz coś godnego polecenia??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry