Widok

Wczoraj w autobusie :-)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jadąc wczoraj autobusem zastanawiałam się czy może jedziesz też tu osoba z którą mam czasami przyjemność porozmawiać na czacie. Ile razy się mijamy nie wiedząc że tu gadamy o wszystkim i o niczym. Nie myślicie też tak czasmi, że może ta laska z dzieciek co siedzi sprzadu to np któraś z nas... Dziwne no nie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też często zastanawiam się nad tym, czy któraś z dziewczyn to przypadkiem nie jest z Forum :) Ale z tego co mi wiadomo, większość z Was jest z poza Gdyni, najczęściej słyszę, że z Gdańska ;) Ale też się rozglądam :)

Ja też zastanawiam sie czy ta siedzaca śmierdzaca baba ktora siedzi na przystanku i kurzy faje też nie jest z forum.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Czy ty taki z natury czy życie cię tak skaleczyło. Że wiecznie chamski jesteś bo to już nie pierwsza twoja wypowiedź która nie jest za miła.

Aggga nie przejmuj sie Tedukiem on tak zawsze. Towarzyszy nam już od weselnika gdzie tez nie zawsze wypowiada sie mile. Już taka jego natura.

On chyba nie ma co robić. Cały czas przesiaduje na forum? czy co?

Zagląda to od czasu do czasu. W zalezności od tego jaki wątek jest to próbuje dodać swoje pieć groszy.

Pewnie ma juz taka nature a ja wogóle sie nim nie przejmuje tylko mnie wkurza że on często dogaduje innym dziewczyną. Ale jak sie zmówimy to go zwyciężymy ;-)

zwycięzymy ?????????????????
hahahahahahahahahahaha
dobre !!!!!!!!!!!!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
no ja się w sumie nie zastanawiam
bo ja czasmi mam tak że znajomych nie poznaje jakaś taka zamotana jestem ale to u mnie normalne:)
oj czasami ktoś przechodzi i mówi cześć a ja się przez pół dnia zastanawiam skąd ja znam
a tak w sumie część z nas wie jak wyglądamy bo czy po relacji na weselniku czy się spotkały:)

a ja TEdika lubie i nie będe go zwyciężać
bez niego byłoby nudno

:))))

zgadzam sie z madzia :)

Aggga, ja też mam takie myśli :)
I już nawet spotkałam dwa razy przypadkiem koleżanki :)

I mnie ktos widział :) :) :)

Powiem tak są pewne osoby tematy rzeczy święte na które pewne osoby nie powinny sie wypowiadać i taką osoba są dla rodzica dzieci i jak ktoś dogaduje matce o jej dzieciach to to już nie jest śmieszne. To samo dotyczy się szacunku do kobiet ja wiem że w XXI wieku faceci maja to gdzieś, ale ja nie i mam pewne wartości, którymi nie pozwole szargać.

Aggga, ja bardzo się cieszę, że się tu pojawiłaś :)

Ja też. Im więcej Nas tym lepiej:)

ja tez się ciesze:)

heh, fajne jestescie, dziewczynki :)

Bardzo Wam dziękuje. Nawet sobie nie wyobrażacie jakie to miłe, kiedy to się widzi na ekranie. A ja przez to że pracuje mam ograniczony kontakt z koleżankami a co za tym idzie nie mam się z kim nagadać więc Wy dziewczyny jesteście moje dobre dusze :-). Dziękuje raz jeszcze.
Ps. Prawie jak na TELE KAMERACH :-)))))))))))))

Tu następują brawa :)
Jeszcze bardziej jak na telekamerach :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry