Widok
Wczoraj w autobusie :-)
Jadąc wczoraj autobusem zastanawiałam się czy może jedziesz też tu osoba z którą mam czasami przyjemność porozmawiać na czacie. Ile razy się mijamy nie wiedząc że tu gadamy o wszystkim i o niczym. Nie myślicie też tak czasmi, że może ta laska z dzieciek co siedzi sprzadu to np któraś z nas... Dziwne no nie?
no ja się w sumie nie zastanawiam
bo ja czasmi mam tak że znajomych nie poznaje jakaś taka zamotana jestem ale to u mnie normalne:)
oj czasami ktoś przechodzi i mówi cześć a ja się przez pół dnia zastanawiam skąd ja znam
a tak w sumie część z nas wie jak wyglądamy bo czy po relacji na weselniku czy się spotkały:)
bo ja czasmi mam tak że znajomych nie poznaje jakaś taka zamotana jestem ale to u mnie normalne:)
oj czasami ktoś przechodzi i mówi cześć a ja się przez pół dnia zastanawiam skąd ja znam
a tak w sumie część z nas wie jak wyglądamy bo czy po relacji na weselniku czy się spotkały:)
Powiem tak są pewne osoby tematy rzeczy święte na które pewne osoby nie powinny sie wypowiadać i taką osoba są dla rodzica dzieci i jak ktoś dogaduje matce o jej dzieciach to to już nie jest śmieszne. To samo dotyczy się szacunku do kobiet ja wiem że w XXI wieku faceci maja to gdzieś, ale ja nie i mam pewne wartości, którymi nie pozwole szargać.
Bardzo Wam dziękuje. Nawet sobie nie wyobrażacie jakie to miłe, kiedy to się widzi na ekranie. A ja przez to że pracuje mam ograniczony kontakt z koleżankami a co za tym idzie nie mam się z kim nagadać więc Wy dziewczyny jesteście moje dobre dusze :-). Dziękuje raz jeszcze.
Ps. Prawie jak na TELE KAMERACH :-)))))))))))))
Ps. Prawie jak na TELE KAMERACH :-)))))))))))))