Widok

Wczoraj w autobusie :-)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jadąc wczoraj autobusem zastanawiałam się czy może jedziesz też tu osoba z którą mam czasami przyjemność porozmawiać na czacie. Ile razy się mijamy nie wiedząc że tu gadamy o wszystkim i o niczym. Nie myślicie też tak czasmi, że może ta laska z dzieciek co siedzi sprzadu to np któraś z nas... Dziwne no nie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pmagdalena jest fajowa bo mnie lubi. I vice wersal !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Aggga szukam taniej wycieczki do Krakowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
agga doszedł meil??
o tedik magdalena na pewno sie tez ucieszy:)

a ja w tym (no juz tamtym) roku bylam na krecie z rainbow tours i musze powiedziec ze bylam z nich bardzo zadowolona - nastepnym razem tez ich wybiore najprawdopodobniej. to co mi zaoferowali na miejscu niczym nie odbiegalo od ofert katalogowych a nawet okazalo sie ladniejsze niz na obrazkach - no i maja fantastycznego pilota w Chani (kreta) - chlopaczek z wrzeszcza swoja droga :))))

Mail doszedł. Rainbow Tours to bardzo dobra firma turystyczna ale tez każe za to płacić i to czasami nie mało :-). Tedik dla ciebie Kraków będzie w ofercie specjalnej jak cos oczywiście znajde ;-p.

wiesz, my nie zaplacilismy duzo, musze powiedziec ze na tle innych biur i podobnych ofert to bylo nawet malo..... a nam zalezalo przede wszystkim na biurze, ktore nie zwinie zagli kiedy bedziemy za granica i nie zostawi nas tam.... no wiec pierwsze co zrobilismy to bylo sprawdzenie co rekomenduje Polska Izba Turystyki

Powiem tak to był bardzo dobry wybór i to bez dwóch zdań. Rainbow ma iprezy na poziomie :-)

nooooo, to nie byla moja pierwsza wycieczka wiec mam juz jakies tam male bo male ale rozeznanie. Ale fajnie ze mamy na forun kogos z "branzy", na pewno bedziesz dostawac miliony pytan jak sie dziewczyny pokapuja ;))

No i jak co to zapraszam do biura na maila będę wysyłac adresy. Ale Ty lepiej powiedz jak tam samopoczucie przed porodem i gdzie będziesz rodzić oczywiście jak to nikogo nie zgorszy ;-)?

mysle ze temat wytrzymaja, juz nie raz byl poruszany ;)
samopoczucie jak najbardziej OK, tylko czuje sie juz jak spuchniety hipopotam wiec ciesze sie ze cc juz w piatek :) zdecydowalam sie na swissmed z wielu powodow i poki co jestem z ich opieki bardzo zadowolona, zobaczymy co bede mowic jak juz corcia na swiat przjdzie

Chyba że zrobi ci psikusa i dzisiaj zacznie się poród :-). Moja koleżanka tak miała. Potem wszyscy się śmiali że malutka miała swoje plany i do dzisiaj mówimy na nią niedoszła cesarzowa. I jest śliczna zdrowa i mądrusia.

mam nadzieje ze wytrzymamy do piatku.... jakos sie juz tak nasyawilam psychicznie, ale fakt, nigdy nie wiadomo

Będę myślała o Was i trzymała kciuki. Bardzo się ciesze że spotka cię takie szczęście pamiętam jak ja urodziłam swoje dzieciaczki nie do opisania.

troszke sie boje ja sprawdze sie jako mamusia ale pocieszam sie ze nie ja pierwsza.... i nie ostatnia :) ale poki co juz sie nie moge doczekac ;)

kurcze cos mnie wyrzuciło:)

ano nie dzialalo forum przez chwile

zaraz idę z psem na spacer
to parwie jak z dzieckiem wyciąga mnie:)

:)

Ja też się bałam że będę złą mamą ale teraz wiem że jestem najlepsza mamą dla moich dzieci bo jestem ich mamą. Jesteśmy tak za sobą że nawet na noc mam problem aby ich gdzies zostawić. A ty będziesz dobrą mamą bo jedyna jaką będzie miało twoje dziecko.
A co do psów to one czasami gorsze jak dzieci :-). Broją i nigdy nie dorastają, ale właśnie za to je kochamy. A kajuta jest przepiękna.

aguś dorastają i mają to coś czego człowiek nie posiądzie instynkt
po prostu nikt nie wyczuje tak szybko mojego nastroju jak psiak położy się kołomnie i jakoś od razu mi lżej
wiesz wyślę ci kajutę z wczorajszego spacerku pierwszy pożadny snieg tej zimy a ona uwielbia zimę i mrozy:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry