Widok

Wczoraj w autobusie :-)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jadąc wczoraj autobusem zastanawiałam się czy może jedziesz też tu osoba z którą mam czasami przyjemność porozmawiać na czacie. Ile razy się mijamy nie wiedząc że tu gadamy o wszystkim i o niczym. Nie myślicie też tak czasmi, że może ta laska z dzieciek co siedzi sprzadu to np któraś z nas... Dziwne no nie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aggga wysyłam meila niedługo powinien byc u ciebie
wysłałam swoja fotę a ten psiak to właśnie nasza kajuta:)

A i nie jestem jakąś naciągarą albo wiesz kim ;-)...... Praca legalna i nie kąpromitująca ;-)))))))))))))))))))))))))

Oczywiście i napisz co by cię interesowało bo naprawde czasami ktoś mi proponuje prace lub pyta czy znam kogoś tj jakąs fajna dziewczyne. To czemu nie mam dać Twojego CV. Nic nie strace a ty najwyżej zyskasz

ok moge ci cv na meila przesłać i może jakies foto to już będziesz wiedziała jak wyglądam

nic straconego jak będziesz chciała moge ci skołować siedzenie w biurze :-)

jasne aggga niektóre rzeczy nie ma co pisać bo zaraz co po niektóre osoby sie czepiaja

k@juta jeśli możesz mi zdradzić co byś chciała robić lub co skończyłaś to ja moge popytać. Wiesz inaczej jest jak się już pracuje. W propzucjach można czasami przebierać to moge dac ci znać jak będzie coś wolnego. Tylko musze wiedziec co szukasz.

hmmmm, zawsze marzyla mi sie praca w turystyce, nawet prace magisterska pisalam na ten temat.... ale coz, zostalam ksiegowa - tak sie zycie potoczylo

Jeśli chcecie coś o czym nie bardzo można pisać na forum ze względu na pewne osoby to piszcie maile ;-)

pewnie ze wam opisze moja dzidzie :))) mysle ze juz w poniedzialek bede z mala w domu - jestem optymistka i nie przewiduje komplikacji - a co do czasu na necie, zobaczymy, wszystko zalezy od malej - ale mysle ze jak bedzie spala to spokojnie znajde czas na ploteczki :)

ps, aggga, ja tez dziewczyny znam tylko z "komputera", nigdy sie nie spotkalysmy ;)

no ja akurat siedze w domku intensywnie szukam pracy ale jak na razie nikt nie nie chce:) niedawno skończyłam studia i tak ooo
sprzątam w domu obiadki gotuje i sobie z mężem zyjemy bardzo miło:)

Ja w tygodniu pracuje do 18 w biurze podróży :-). A w weekendy niestety czasami też. No i studia skończyłam 2 lata temu. Ale planuje iść na administracje :-)

Ja jak narazie kończę studia i zaczynam rozglądać się za pracą. Co do znajomości to cześć dziewczyn sie zna osobiście. Ja niesety tylko znam pisząc na forum tak jak ty. Oprócz pmagdaleny z która gadałam pary razy na skype:)

Ja sie boję, że zaraz napiszą za nas te złośliwce, że my to tylko na forum i nic poza tym :)

Co do mnie - w tygodniu pracuję do 16, mam pracę z możliwością znalezienia wolnego czasu :) W weekendy się uczę, wtedy też mam wyjątkową skłonność do szukania wolnego czasu :)

Nie pytaj bo aż się sama boje ;-), a tak poza nawiasem dziewczyny wy pracujecie siedzicie w domu. wy znacie się już wcześniej ja nowa więc chciałabym Was poznać.

:) ciekawe jak to się skończy :)

Dziękuje moim dzieciom, mężowi, koleżankom z forum bez nich byłabym nikim :-))))))))))))))))))))).
KOCHAM WAS I DLA WAS TO WSZYSTKO.
PS. Dowcip mi się zaostrzył no nie?

Micka a jak tam samopoczucie :-) ? Niedługo wielki dzień i chyba czas na internecie się ograniczy :-). Koniecznie musisz nam dać znać jak będzie już dzidzia.

Tu następują brawa :)
Jeszcze bardziej jak na telekamerach :)

Bardzo Wam dziękuje. Nawet sobie nie wyobrażacie jakie to miłe, kiedy to się widzi na ekranie. A ja przez to że pracuje mam ograniczony kontakt z koleżankami a co za tym idzie nie mam się z kim nagadać więc Wy dziewczyny jesteście moje dobre dusze :-). Dziękuje raz jeszcze.
Ps. Prawie jak na TELE KAMERACH :-)))))))))))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry