Widok
Wiesiolek.Kto brał?
Dziewczyny,wreszcie mam coś na kształt okresu.Chcę zacząć brać wiesiołek.Na opakowaniu pisze że trzeba brać 1 kapsułkę,ale jak się bierze pierwszy raz to nawet 3 razy dziennie.Ponoć dobrze wpływa na śluz płodowy.Mam nadzieję że mi pomoże i uda się w tym cyklu.Czy któraś z Was brała wiesiołek i czy pomógł w zafasolkowaniu.Jak długo go brałyście,tzn.ile cykli zanim przyniósł "pożądane"efekty.Proszę o odpowiedź.
Zaszłam po półtora roku leczenia więc nie tak szybko.Ale akurat wiesiołka zaczęłam brac w ostatnim cyklu w którym się udało więc nie mogę jednoznacznie stwierdzic czy akurat on pomógł.
Bardziej jestem skłonna stwierdzic,że to efekt leczenia ale nie wykluczone,że poprawił śluz i zaskoczyło.Tego już się nie dowiem:)
Powiem Ci,że napewno nie zaszkodzisz sobie gdy będziesz go brała.
Bardziej jestem skłonna stwierdzic,że to efekt leczenia ale nie wykluczone,że poprawił śluz i zaskoczyło.Tego już się nie dowiem:)
Powiem Ci,że napewno nie zaszkodzisz sobie gdy będziesz go brała.
O Ewwa to widzę w Twoim przypadku pomógł.Ja wzięłam wczoraj i dziś po jednej kapsułce,ale dziś jeszcze wezmę na noc.I zacznę brać może 3 razy dziennie po 1.Tylko w sumie nie wiem od kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu,bo to moje krwawienie to takie mizerne,w sumie to od wczoraj coś tam jest,ale słabiutko,jak nigdy wcześniej.