Widok

"Wózkowe" dylematy ;)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy myślałyście już nad tym na jaki model wózka się zdecydujecie??
Ja zastanawiam się nad Nestorem - przystępna cena i dobre opinie wśród znajomych ;) a Wy??
Macie już jakieś typy??
Na rynku jest taki wybór, ze trudno coś wybrać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kasik mi x-lander x 3 nie przypadł do gustu ,ale przeciez sa gusta i guściki :)))

Dziób jeśli jesteś z Gdyni wózki te można zobaczyć na ul Dworcowej. Są jakby co nawet o 50 zł tańsze niż na allegro.
Za 1049 zł mam wózek razem ze śpiworkiem ;)
DZIEWCZYNY POLECAM ROANA MARITE.MIALAM,JEST CUDOWNY!PRZEDE WSZYSTKIM MA DUZA GONDOLE,CORCIA MOGLA W NIEJ FIKAC I FIKAC.JEST SWIETNY.KUPOWALAM NA DWORCU W GDYNI.SZCZERZE POLECAM
aha dobrze wiedziec, bardzo podoba mi sie ten wózek :) a czy w Gdyni jest taki wybór jak na allegro?? chodzi o kolory :)
a jak sprawdza sie spacerówka ?

ja wybralam kolor na allegro.podalam babce na dworcowej nr,i ona mi sprowadzila.wtedy nikt w gdyni nie mial tagi koloru,teraz juz widzialam pare.spacerowka tez ok,tylko nie rozklada sie calkiem na plasko,ale mojej corci to nie przeszkadzalo
aha :) a kiedy kupowałas ten wózek??a ile tam tych wózków stoi mniej -wiecej ?chodzi mi o maritę

kupowalam w styczniu 2006,wozkow stoi moze z 5 sztuk,ale babka ma zeszycik i w nim wszystkie zestawienia materialow.ja wybralam sobie model ze strony internetowej.pozdrawiam
ja ostatecznie zdecydowalam sie na wozek firmy Jedo, model Pati, chcialam chwalona bardzo Bartatine ale nie ma ona przekladanej raczki na ktorej mi zalezalo. Mam nadzieje ze ten model bedzie rownie dobry.

a macie jakieś info odnośnie wózków Quenni
Wracając do Roan Marita ;):

Rozmawiałam z babką z Dworcowej. Powiedziała mi, że na wybrany kolor trzeba czekać do 2 tygodni. Dała mi katalog z 2007 roku.
ja wózek będę kupowała pewnie w połowie stycznia :)) czy marita jest cięzka
??
15 kg tak pisza na stronie o tych wozkach:)
dziewczyny a wiecie coś na temat wózków firmy Teutonia?
wczoraj takie oglądałam są super ja mam termin na październik i patrzę na gondolę ciepłą i głęboką ponieważ przed nami cała zima co prawda jak będzia taka jak w tym roku to nie ma się czym martwić:)

Teutonia - super wozki, solidne , na wiele lat. Mi najbardziej odpowiadal model Primus, niestety sa dosc drogie. Jakbym nie musiala patrzec na cene to napewno bym go kupila.

widziałam dzis na ulicy marite :))) podoba mi się :)))

Witam Dziewczynki,
Czy macie jakieś informacje na temat wózków Bebecar, oprócz tego że są piekielnie drogie ;)
Spełnia on wszystkie moje wymagania, ale nie znam opinii użytkowników, a na tym mi bardzo zależy.

Renni, my byliśmy prawie zdecydowani na Bebecar'a Tracker'a, ale po oględzinach wybralismy Emmaljungę, bo Bebecar:
- ma dość głosno składającą się budkę
- przy rączce sprawiał wrażenie rozklekotanego
- koleżanka, ktora ten model użytkuje narzeka, ze trzeszczy cały wózek (taką opinie słyszalam juz od kilku osób);
Kala, moja siostra miała emajlunga,więc powiem Ci zalet ma wiele ten typ, ale wady dwie: jedna, to jest on bardzo ciężki,musiała wnosić i znosić wózek w dwie osoby, bo w pojedynkę nie było to możliwe (waga). Druga wada, to buda jest ok przy gondoli, a przy spacerówce, już nie była taka szczelna i często zdarzało sie, że maleńka Oleńka była dość mocno owiewana przy deszczu. I jedno, te wózki są najczęściej kradzione....bo są najbardziej chodliwe w komisach.

ale fakt faktem są śliczne - mimo ceny
Wiem, ze jest ciężki, ale my mamy tylko 6 schodków. A w przyszłym roku przeprowadzamy się do domu także nie powinno być problemu:-))). Jeśli chodzi o budke w spacerówce to nie sprawdzaliśmy - początek wożenia w spacerówce przypadnie na marzec/kwiecień przyszłego roku i mam nadzieje, że nie będzie jakichś ogromnych wichur. No nic, zobaczymy, jednak żaden inny wózek nie spełniał naszych wymagań. Rozważaliśmy jeszcze Mutsy, ale w nim gondola jest malutka.
Kala najważniejsze,żeby się Wam podobał, mnie przypadł do gustu również Roan oraz TAKO.Ale jeszcze mamy pół roku na podjęcie decyzji.

Miłego i dobrego użytkowania emajlunga

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry