Widok

Wrześniowe żony 2008 - 10

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na to wychodzi, że to ja jestem pierwsza :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no a jak ja-dwisia zagląda to już Was tu pewnie nie ma maupiszony? :)

Ajeczka, pamiętam ten sklepik, też tam parę książek kupiłam :)

ja jak jeszcze jeździłam do pracy kolejką to też mnóstwo w SKMce czytałam ,teraz w aucie się nie da, choć mój Luby ponagrywał mi trochę książek takich słuchanych na płyty, ale jakoś nie mogę się przełamać, jednak dla mnie książka to pełna koncentracja nad nią a nie słuchanie przy okazji prowadzenia, no chyba że w korku :)
a ja siedzie, na http://labradory.info ;)

pa dziouchy!
no oszalas, ja sie nie obrazam ;)* ja dzis bede pozno na chacie bo jade na cisowa, zanim obroce to pewnie bedzie dobrze po 19ej :/

narka dziewojo :)
Oj nie obrażaj się :P ja już zbieram się domku ;) więc w sumie będziemy w domku praktycznie o tej samej porze.... narka dziewoje :D
nie chwal się małpiszonie :P:P
ja mam z pracy do domu busem doslownie 7 do 10 minut wiec mi sie nie opyla nic czytac ani sluchac:) jak bedzie lato to sobie bede szla do pracy na piechote, wystarczy ze zejde swietojanska w dol :D
Ja właśnie jeżdzę do domku z Sopotu do Śmiechowa ;)

Tripgirl może koleżanka mi prześle te brakujące rozdziały, to Ci wtedy zapodam ;) zostały mi już tylko 11 i 12 to sobie druknęłam w super małej czcionce na drogę do domu :)
oczywiscie ja bym z nim tez wolala na Alasce, byle razem:) tak po prostu marudze bo co mi innego pozostalo:)
dodam ze w sopocie przy dworcu ;)
hehe też tak mam :)
kupowałam sobie zawsze książki do pociągu, ale miałam ponad połowę przeczytaną dzień wcześniej w domu hehe
jak jeszcze byłam na studiach, to nie było hotelu rezydent, a na parterze stojącej tam kamienicy była tania książka, baaardzo tania i nieco wilgotna ;)
zawsze kupowałam tam na podróż stosy książek, w cenie głupiego czasopisma, które miałam przeczytane po godzinie (a jeździłam ok 6 godzin)
Dobrze ma skubany :P ale pewnie sto tysięcy razy wolałby być z Tobą na Alasce ;)

Ja lubię czytać książki baaaaaaaaaardzo a szczególnie w kolejce, bo wtedy mi czas mija szybciutko ;) tylko, że jak zamówiłam sobie trylogię, to jak czytałam w kolejce, to niestety w domu też nie mogłam się oderwać, więc książkę miała max na 3 przejazdy kolejką :]
ale wysle ja wieczorem z domu bo nie mam jej na tym kompie, wiec cierpliwosci :)

i wogole pfff moj M. napisal ze jest na Kanarach...a ja tu marzne!:/
ja wiem ze brakuje 3 ale tylko tyle w necie znalazlam:)

to rpzesle ci ta knige zebys miala jesli najdzie Cie ochota:) ja stwierdzilam ze jednak nie kupie bo szkoda kasy, ta ksiazka tak trzyma w napieciu przy 1szym czytaniu, ze wiem ze drugi raz juz po nia nie siegne bo po co - wiec szkoda kasy :))
hm.. nie wiem kogo szukac, a ten co go na yt znalazlam, to nie w moim guście ;)

a tak nnt. nie wiecie co takiego jest w fasolce szparagowej, jakie minerały, witaminy? wciągam ją jak nienormalna, po paczkę mrożonki dziennie prawie...
Sunny- myślisz, że byś dała radę mnie tam wcisnąć? ja nie muszę mieć wizyty teraz, byle mnie tam zapisali do którejś z tych babek... żebym kiedyś miała możliwość chodzić już tam na stale... (na wszelki wypadek jakiejś ciąży, chciałabym mieć tam swojego lekarza) albo chociaż wybadaj kiedy zaczną przyjmować nowe pacjentki ;)

Tripgirl póki co czytam 10 rozdział ;) tylko, że to co mi wysłałaś, to wiesz, że brakuje 3 rozdziałów? Jak będę miała luz w pracy to może i to tą czwartą część na kompie przeczytam- chociaż tak lubię mieć w ręku książkę :)
hm... muszę spojrzeć na niego ;)
pudelka dawno nie odwiedzałam...
eee my gadamy o takiej serii autorki stephanie meyer o wampirach, teraz jest glosno o filmach, ktore robia na ich podstawie - pudelek to ma codzienny orgazm psizac o glownym aktorze ;)
ej! co czytacie "maupy" i się nie podzielicie, hę? :P
jedno co dobre w mojej pracy to to ze szef nam oplaca prywatny pakiet w firmie medica polska i zawsze wszystkie badania i lekarzy mam od zaraz i za darmo, to jest jednak duzy plus:)

Mysiorka ja wczoraj w nocy przeczytalam ta ostatnia czesc na kompie, jest super, bedziesz zaskoczona;))
aaa zapomnialam, jest taki specyfik nazywa sie "torecan" i jest w 100% bezpieczny dla ciazy, mi bardzo pomagal na mdlosci, lekarz mi mowil ze lepiej go brac niz wymiotowac wszystko co sie zje.
Jes w formie tabletek i czopkow:-) po tabletkach bylam tak ospała ze nie bylam w stanie prowadzić samochodu ale po czopach czulam sie super, no i mdlosci przechodzily tak na 6-8 godzin. Dla mnie to bylo zbawanienie bo mnie mdlosci trzymał 24 h na dobe, nawet budziłam sie w nocy bo bylo mi nie dobrze.
No ale koniec o tych mdlosciach, w koncu przyszlo kilka slonecznych dni i czuje ze idzie wiosnaaaa:-)mmm:-)
do góry