Widok

Wrześniowe żony 2008 - 10

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na to wychodzi, że to ja jestem pierwsza :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale miałam teraz młyn uffff

dostałam żelki w kształcie męskich genitaliów :]

a tak w ogóle to też idę do fryzjera i będzie duża zmiana :D idę do osiedlowego fryzjera i mam nadzieję, że nie pożałuję, bo cena atrakcyjna a mały wywiad środowiskowy na dzielnicowym forum zrobiłam ;)
Mysiorka no wez no bo jestem ciekawa, powiedz co bedziesz robila :))
obetnę :P
na krótko???? :)
wkleić zdjęcie jaką fryzurkę chcę ? :P

będę i na szczotce układać, ale pewnie najczęściej na piance takie pofalowane zostawię ;) będzie mniej roboty niż z długimi kudłami :]
no raczej ze wkleic!!!!
wklejaj wklejaj, ino szybko! :)
ciekawe czy się wklei ;)
image

image

image

image
mi sie marza takie fale jak na zdjeciu nr 2 i ostatnim, slicznie! :)
super! :)

a Mężuś wie, czy mu robisz niespodziankę? :)
Coś mu przebąkuje, ale nie wie co i jak ;) Po prostu postanowiłam się zbuntować, myślałam, że mu jakoś na długich włosach zależy, a się okazało, że wcale nie, że może trochę, ale coś tam coś tam- jak to facet:] poza tym mszczę się za numer, który mi ostatnio wykręcił ;)
jak ja scielam diametralnie wlosy po slubie to maz powiedzial ze zakochal sie we mnie po raz drugi takze nie martw sie :D
ja tam się nie martwię - mu się MUSI podobać :P
jestes msciwa jak ja :P
tripgirl
wrzesniowko kochana przeczytalam na forum ze dekoloryzowalas wlosy, mnie tez cos tknelo:-) naturalnie mam taki mysi blond, farbuje od jakis 5 lat na ciemna czekolade itp, teraz chciala bym miec ladny blond, nie wiem czy to mozliwe:-)
gdzie robilas dekoloryzacje? ile kosztowala?
opowiedz cos wiecej:-)
Agaaa powiem
Mysiorka - nie wiem, jak teraz wyglądasz, ale fryzurki bombowe!!

Ja też ostatnio zrobiłam na sobie eksperyment z włosami i ścięłam sobie grzywkę na krótko ;) Nie byłam zadowolona, ale skoro większość znajomych uznaje, że jest ok, to się nie przejmuję ;-)
hmmm łot de fak?:D

wyslaalo mi niechcaco :P

pisze nowa;)
:-) oook czekam:-)
Agaaa z moimi wlosami to jest cala historia:))

od jakis 4 lat caly czas farbowalam wlosy tak ze wychodzily praktyucznie czarne- naturalne mam wlasnie tez jakies takie mysie:)

ostatni raz farbowalam 2 dni przed slubem czyli 24 wrzesnia, na ciemno.pozniej nie farbowalam wcale, tylko scielam wlosy - z dlugich za ramiona na takiego tyci dluzszego boba.
pod koniec stycznia poszlam na dekoloryzacje - chcialam zeby mi zrobili taki kolor jak moje naturalne.

czarna farbe sciagali mi 3 razy i wszystko trwalo 7 godzin:)sciagbeli mi czarna czyli odbarwili je o kilka tonow i potem nalozyli mi farbe nowa, najpierw na te odbarwione a na koneic na moj anturalny odrost.

niestety posluchaam fryzjera ktory powiedzial ze w mysich bede wygladala za smutna i pozwolilam zeby dodal troche innego odcienia do farby, zeby wyszly bardziej zywe:)

ta nowa farbe tak zlapaly ze w zasadzie znowu sie zrobily ciemne, tylko odcien byl lzejszy niz moje peirwotne:)

na dzien dzisiejszy wygladaja tak ze nowa farba sie trzyma a na moim odroscie ktory w tej chwili jest troche mniejszy niz polowa dlugosci wlosow jest taki wyplowialy mysi z odcieniem zlotawym :D

ogolnie mam wlosy przetluszczajace sie przy glowie i suche na koncach, a po tej dekoloryzacji sa jeszcze bardziej suche na koncach niz byly, bardzo zmeczone.
dlatego w czwartek ide je sciac zeby odzyly i chyba na arzie wogole nie bede rownac zadnego koloru-po prostu niech rosna a ja bede je scinac i tyle:)

moja rada jest taka, ze jesli oczekujesz od razu idealnego super efektu to sobie odpusc bo szkoda Twoich lez - mnie po tej dekoloryzacji pocieszyl maz mcchickenem :D

kosztowalo to 7h siedzenia, okolo 280 zlotych ( za wlosy srednie - chyba licza od dlugosci) i robilam to w salonie kadus kolo empiku w gdyni.

poza tym jesli jestes w ciazy to zrezygnuj z tego tez z tego powodu, to jest ingerencja silnej chemii w organizm - moze to szkodliwe?

sorki za dlugi wywod :D ale nie umiem inaczej :P
do góry