Widok

Wrześniowe żony 2008 - 10

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na to wychodzi, że to ja jestem pierwsza :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musiałam nadrabiać wątek z całego dnia, Wrześniówki!! :)

tripgirl - też bym jakieś ciacho zjadła, ale niestety nie pomyślałam wcześniej, a teraz to już mi się wychodzić nie chce :P
ja-dwisia... nie strasz mnie utratą wzroku ;-) mam nadzieję, że na mnie się tak polonistyka nie odbije!! :]
mysle ze choroba nauczycieli jest najczesciej gardlo obarczone, prawda?

zjadlam to ciastko i mnie zmulilo wiec zagryzlam parowka, zawsze tak dziwnie jem ...
Ja mam cały czas ochotę na wątróbkę, która została z obiadu :-/

A co do chorób - polonista nie musi uczyć w szkole, ale za to książki musi czytać na okrągło... :/ niestety nie zawsze przyjemne i ciekawe!
nieee Agata spokojnie :)
moja Babcia zachorowała na zapalenie rogówki, niestety zostało błędnie zdiagnozowane i jak w końcu doszli, co się dzieje, to było już za późno, aby rogówkę odratować :((

w każdym razie nie było to związane z czytaniem :)
ja jak zwykle : melduje sie w 10 ;)
gratuluje "TEJ " pierwszej :)
ja zawsze sie melduje i zawsze staram sie pisac...
niestety jak Wy jestescie to mnie zazwyczaj nie ma... i tak to juz jest... juz sie w sumie przyzwyczaiłam ze zawsze jestem w tyle.. :)

co do ubranek dla dzieci to ja mam przyjaciółke w ciązy i wszedzie gdzie tylko moge to kupuje jej ubranka- jakos nie moge sie powstrzymac :) to moj nowy nałóg :)

ja czytam ksiazki w autobusie-jak uda mi sie usiąść oczywiście, bo u mnie sa tak masakryczne korki i tyle ludzi jezdzi ze zazwyczaj stoje... i jestem wtedy wsciekla bo stoje ze swiadomoscia ze w torebce mam ksiązke... w pracy niestety nie mam jak czytac...

a wogole to dzis sprzedalam suknie slubna i jakos mi tak dziwnie bylo... suknia byla...sukni nie ma... troche szkoda... ale z drugiej strony by tak wisiala a ja co bym sie na nia tylko od czasu do czasu gapiala...
ja tez bym chyba nie mogla... słuchane ksiązki... to strasznie dziwnie brzmi... chociaz nigdy nie wiadomo jak to w życiu bedzie...
widziałam ze pojawił sie wątek dziewczyn z czerwca :) i tak mi przez mysl przeszlo czy beda jak wytrwałe jak wrześniowe :)
Ja też sprzedałam suknię Nikita i tak mi dziwne bez niej- nie zdążyłam jej nawet ubrać ostatni raz :( Była taka śliczna, a będzie przerabiana - troszkę mi jej szkoda, ale to już nie moja suknia ;)

Widziałam na interii zdjęcia z wypadku w warszawie i po prostu nie ma pół samochodu, kompletnie rozwalony, przecięty na pół :(
obawiam się że chyba nie będą takie wytrwałe, bo właściwie jak się przypatrzeć to tylko my mamy taką bogatą historię :)
dziewczyny nawet nie mogę się poudzielać wieczorami bo śpię już o 20.30 ;)
teraz z resztą też siedzię i ziewam jak hipopotam
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Mój mężuś wczoraj o 21 już spał, ja poszłam troszkę później, ale też przed 22, to chyba to przesilenie wiosenne ;)

Salambo Ty sobie akurat niczego nie odmawiaj :) wypoczęta mama, to i wypoczęte maleństwo :)
nikt nie jest tak wytrwaly jak wrzesniowki;)
tak dlugo tu jestesmy ze polowa zdazyla zaciazyc :D

ja dzis sie poczulam zdezorientowana bo obudzilam sie rano i jako ze jestem slepa to spogladajac w okno myslalam ze jest mgla:) wstaje patrze a to snieg...fu!

potem sie umylam patrze a tu deszcz!!to jest nie do pomyslenia no :(

ogolnie czuje sie dziwnie bo od tygodnia nie biore juz pigulek i teraz mam jakeis plamienia i wkurza mnie to strasznie tez!:)

Salambo spij ile wlezie, i tak dajesz rade bo moja kumpela to juz o 19ej nie wie co sie wokol niej dzieje :))
Mnie też widok śniegu za oknem niezbyt ucieszył, szczególnie, że wczoraj budziło nas ostre słońce :/

Zaczęłam czytać tą 4 część.... ale chyba i tak kupię książkę :D Niestety nie mam póki co nic do roboty, a świadomość posiadania jest paląca ;)
ta zima jest tragiczna,
ponoć do świąt nie ma wcale się polepszyć :/
święconka mi zamarźnie i co będzie ?

jadę na weekend do rodziców, będę się chwalić fasolką :)
póki co wie tylko teść i szwagierka,

przez palącą potrzebę posiadania tracę sporą część oszczędności, co gorsza nie mam już miejsca na półkach i miejsca na półki, mój małżonek tylko za głowę się łapie jak widzi mnie z nową książką w ręku :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

mi sie wydaje ze nawet w kwietniu nie ma co liczyc wogole na jakies ocieplenie szalowe, ale jak maj bedzie zimny to sie juz po prostu zalamie! nic tak nie pogarsza nastroju jak pogoda :/

powodzenia w weekend Salambo, juz widze jak rodzice beda skakali z radosci :) dajcie im takie malenkie buciki w prezencie:)

Ufff dostałam robótkę, więc przestaję czytać ;)

Moja siostra się hajtała w tamtym roku 20kwietnia,to miała super słoneczko, cieplutko i chciała rocznicę zrobić na działce pod chmurką, ale jak tak dalej pójdzie... cienko to widzę :/
dzień dobry Wrześniówy wpadam dziś na krótko bo pracy mam dużo...

Salambo skąd masz info o tych Świętach? kurcze no, tak sobie myślałam, że w tym roku będą ładne skoro są tak późno. a ten śnieg dziś to jakaś masakra :/
Salambo a pracujesz czy jesteś na zwolnieniu? aaa pewnie pracujesz, bo jeszcze u lekarza nie byłaś, zapomniałam :)
ja sobie siedze i popijam herbatke, jakas jestem przymulona:/

dziewczyny gdzie mam sie rozejrzec za kiecka na wesele, na ktore ide 1 maja? chce zeby to bylo cos aldnego ale tak wiecie max 500zeta i zeby nie wygladalo jak dla starej baby ;)
to lepiej uszyj Tripgirl ;) ja na wesele siostry miałam szytą super długą suknię w głębokim fiolecie (tylko teraz już się w niej nie dopnę :( ), a na inne wesela do kupowałam w najzwyklejszym sklepie... no chyba że chcesz coś extra jak z Tańca z gwiazdami :D

a wiem, że tego typu sukienki fajne są w VILA- ale czy w Gdyni jest jakiś sklep z ich ciuchami to nie wiem. Wiem, że są w Centrum Kaszuby w Wejherowie i w Gdańsku obok wydziału nauk społecznych ale od strony Green way-a koło banku;)
heeej:-)
no dostalam zawalu serca jak zoabczylam ten snieg, masakra
a ja myslalam ze juz wiosne mamy:-)
Salambo mowienie rodzinie o fasolce to cos wspanialego, ja to ryczalam tak ze nie bylam w stanie nic powiedziec, a moj mezus... ehhh tez nie mogl uwierzyc, to byla najpiekniejsza wigilia:-)
co do sukienki to my mamy wesele siostry mojego meza, w czerwcu, pewnie ebde miala juz duuuzo brzuch wiec bede szyla, bo raczej nie znajde nic ladnego ciazowego:-)
do góry