Widok
siedzę w pracy ale marzę o zwolnieniu,
u mnie w pracy nadal nerwowo, i powiem szczerze że chciałabymw końcu psychicznie odpocząć, bo stres na pewno negatywnie wpływa na fasolkę,
obawiam się jednak że lekarz może nie chcieć dać mi zwolnienia, bo póki co ogólnie dobrze się czuję, a nie chcę zmyślać,
ja też proponuję uszyć kieckę, zawsze najfajniesze miałam szyte i jako szczupła i gruba ;) te co są w sklepach nigdy nie będą oryginalne w danym sezonie, chyba że kupisz od projektanata ;)
u mnie w pracy nadal nerwowo, i powiem szczerze że chciałabymw końcu psychicznie odpocząć, bo stres na pewno negatywnie wpływa na fasolkę,
obawiam się jednak że lekarz może nie chcieć dać mi zwolnienia, bo póki co ogólnie dobrze się czuję, a nie chcę zmyślać,
ja też proponuję uszyć kieckę, zawsze najfajniesze miałam szyte i jako szczupła i gruba ;) te co są w sklepach nigdy nie będą oryginalne w danym sezonie, chyba że kupisz od projektanata ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
Salambo, jesli zalezy Ci na zwolnieniu "bez powodu" to mozesz isc do pryatnego lekarza, oni mowia ze "kobieta w ciazy sie nie odmawia":-) ale wiem ze chcesz isc normalnie na NFZ, wiec nie wiem czy bedzie tak prosto, ale mysle ze jesli wytlumaczysz ze masz nerwowa atmosfere w pracy to moze sie uda, kiedy masz wizyte?i ktory to bedzie tydzien cazy?
do lekarza idę 31 marca to będzie 8 tydzień licząc od ostatniej @, a mniej więcej 5 od zapłodnienia,
ja się kategorycznie nie wzbraniam przed prywatną wizytą, tyle że nie chcę chodzić regularnie, a po samo zwolnienie jakoś mi głupio,
ale może mam niepotrzebne skrupuły
ja się kategorycznie nie wzbraniam przed prywatną wizytą, tyle że nie chcę chodzić regularnie, a po samo zwolnienie jakoś mi głupio,
ale może mam niepotrzebne skrupuły
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
ja poszlam na zwolnienie bo mialam mdlosci 24 h na dobe, budzilam sie wnocy, w ciagu dnia bylam nie do zycia, poprostu nie dawalam rady, mdlosci juz przeszly ale w firmie sie pozmienialo i wola zebym juz zostala w domu, teraz placi mi zus wiec zeszlam im z kosztow, a wiadomo kryzys dopada wszystkich:-)
no to jak bedzie 8 tc to juz uslyszysz serduszko, to jest niesamowite:-)
no to jak bedzie 8 tc to juz uslyszysz serduszko, to jest niesamowite:-)
tak, to ta :)
Kurde właśnie sobie czytam,a tu nagle księga druga oczami jacoba jakby mnie to obchodziło... w takim momencie :] trochę to bez sensu, że ona jest w ciąży, szczególnie, ze on jest zamrożony(?) to jak niby u niego pojawiły się malutkie wirujące plemniki? nielogiczne zdeczke ale zrobione dla podgrzania atmosfery
Kurde właśnie sobie czytam,a tu nagle księga druga oczami jacoba jakby mnie to obchodziło... w takim momencie :] trochę to bez sensu, że ona jest w ciąży, szczególnie, ze on jest zamrożony(?) to jak niby u niego pojawiły się malutkie wirujące plemniki? nielogiczne zdeczke ale zrobione dla podgrzania atmosfery