Widok

Wrześniowe żony 2008 - 10

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na to wychodzi, że to ja jestem pierwsza :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
siedzę w pracy ale marzę o zwolnieniu,
u mnie w pracy nadal nerwowo, i powiem szczerze że chciałabymw końcu psychicznie odpocząć, bo stres na pewno negatywnie wpływa na fasolkę,
obawiam się jednak że lekarz może nie chcieć dać mi zwolnienia, bo póki co ogólnie dobrze się czuję, a nie chcę zmyślać,

ja też proponuję uszyć kieckę, zawsze najfajniesze miałam szyte i jako szczupła i gruba ;) te co są w sklepach nigdy nie będą oryginalne w danym sezonie, chyba że kupisz od projektanata ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

Salambo, jesli zalezy Ci na zwolnieniu "bez powodu" to mozesz isc do pryatnego lekarza, oni mowia ze "kobieta w ciazy sie nie odmawia":-) ale wiem ze chcesz isc normalnie na NFZ, wiec nie wiem czy bedzie tak prosto, ale mysle ze jesli wytlumaczysz ze masz nerwowa atmosfere w pracy to moze sie uda, kiedy masz wizyte?i ktory to bedzie tydzien cazy?
do lekarza idę 31 marca to będzie 8 tydzień licząc od ostatniej @, a mniej więcej 5 od zapłodnienia,
ja się kategorycznie nie wzbraniam przed prywatną wizytą, tyle że nie chcę chodzić regularnie, a po samo zwolnienie jakoś mi głupio,
ale może mam niepotrzebne skrupuły
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

ja poszlam na zwolnienie bo mialam mdlosci 24 h na dobe, budzilam sie wnocy, w ciagu dnia bylam nie do zycia, poprostu nie dawalam rady, mdlosci juz przeszly ale w firmie sie pozmienialo i wola zebym juz zostala w domu, teraz placi mi zus wiec zeszlam im z kosztow, a wiadomo kryzys dopada wszystkich:-)
no to jak bedzie 8 tc to juz uslyszysz serduszko, to jest niesamowite:-)
mowicie ze uszyc?hmmm mzoe to nie jest glupi pomysl:) tylko musialabym jakas godna zaufania krawcowa znalezc:)

Mysiorka a ta fioletowa to jest ta co masz na n-k na tym ladnym zdjeciu z mezem?:)
bardzo mi sie podoba jej kolor:))
tak, to ta :)

Kurde właśnie sobie czytam,a tu nagle księga druga oczami jacoba jakby mnie to obchodziło... w takim momencie :] trochę to bez sensu, że ona jest w ciąży, szczególnie, ze on jest zamrożony(?) to jak niby u niego pojawiły się malutkie wirujące plemniki? nielogiczne zdeczke ale zrobione dla podgrzania atmosfery
ja niecierpie jacoba...i gleboko gdzies mam to co on mysli;) nie moge go zniesc wogole!:)

to ogolnie bedzie niezla jadka z cala ta ciaza, wykrecone na maxa no ale coz sie nie robi dla poczytnosci :))
a ja go lubię, ale w filmie kompletnie mi nie pasował :P kurde nie chce mi się teraz o nim czytać, jak to ominę to przegapię coś ważnego? :P
Wyszłam z psem a tu tyle postów przybyło!
Z ciekawości obejrzałam tą kieckę Mysiorki, piękny kolor rzeczywiście, w ogóle na tym zdjęciu wygląda jak Agnieszka Wagner, nie uważacie?

image
image
podobienstwo na tym pierwszym bardziej;)

Mysiorka wiesz co tam bedzie generalnie o tym, ze Sfora sie pokloci i tyle ;)i o tym ze o boze jak ja kocham Belle bla bla bla:)

a filmu nie widzialam wiec nie mam porownania;)
na tym zdjęciu to wyglądam jakby coś wypiła ;)

ale dzięki za komplement :P kiedyś mnie porównano do Ewy Gawryluk :/
wiesz tak mi się nie chce tego czytać, a z drugiej strony, jak teraz to ominę, to już do tego nie wrócę :P co to w ogóle za pomysł, żeby przerywać w takim miejscu wywodami Jacoba ;)
to czytaj co drugie slowo, nie bedziesz miala wyrzutow sumie ze nie rpzeczytalas wogole i male rpawdopodobienstwo ze cos waznego ominiesz;))

autorka najwyrazniej stwierdzila ze jest to bardzo wazna postac, ktorej mysli czytelnicy powinni poznac - co za bzdurny pomysl pfff ;P
Wiesz, zaczęłam trzecią część i nic nie kumam, kurcze może jednak było coś w tej drugiej części? Może do niej wrócę... gdzie w ogóle jest jej ciąża? o co biega?
aaa teraz zajarzylam:)

MUSISZ wrocic do Jacoba:)wszystko o ciazy wyjasnia sie w jego czesci:)
w tej ktora zaczelas jest juz po
co za jakaś pokręcona książka :)
ten Jacob to jak Rzecki w Lalce, też go nikt nie chciał czytać ;)

aaa właśnie, gdzie moje Emancypantki ??
muszę poszukać :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

ej powiedziałaś, że spokojnie mogę ominąć a doszłam już do pierwszego polowana :P
pierwsze polowanie bylo w rozdziale Belli a nie Jacoba bodajze:) widzisz, nie kombinuj tylko czytaj wszystko :)

a Jacob to jest taki nikomu nie chciany po prostu, akzdy wymarzyl glownej bohaterce Edwarda a ten Jacob sie placze pod nogami i na dodatek smierdzi mokra sierscia :D
no wiem, że w części Belli ale tej drugiej :P ale bezsens wiem, co będzie dalej a muszę czytać tego Jacoba :P
I TAK HITEM JEST TO CO SIE Z jACOBEM STANIE;)
do góry