Widok

Wrześniowe żony 2008 - 10

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na to wychodzi, że to ja jestem pierwsza :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
SKOŃCZYŁAM :D
w mojej wersji jest 311 stron a jestem na...278
tripgirl: na nudę polecam http://naprzerwie.pl ;)
Nooo.... co chwilę mam telefony i między czasie wpisuję ludzi do bazy, ale nie mogę tego dziś nie dokończyć... jestem na 274, więc zostało tylko 40stron :D
ajeczka ona nam melduje jaki jest stan czytania najwyrazniej:)chyba jest blizej konca juz bo o ile dobrze pamietam to tam bylo ok 330 stron :D

bozeeee czemu nie jest juz 16:30? juz wychodze z siebie z nudow a na dodatek zaczela mnie bolec glowa :/......
ja tam w horoskopy nie wierzę ale zawsze czytam :)
do wróżb też podchodzę sceptycznie,
u wróżki byłam raz w życiu, jak był Jarmark Ezoteryczny w ramach Jarmarku Dominikańskiego, tak z marszu poszłam bo wróżba kosztowała tylko 50 zł. a ja bardzo potrzebowałam jakiegoś optymistycznego wsparcia, na obronę "mojej" wróżki powiem że póki co wszystko się sprawdza ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Mysiorka ty strony odliczasz? ;)
cos w stylu "napisz do kasi" :D
ja też mam takie zdanie, życiem rządzi przypadek i my sami.

a ten wątek to przypomina mi problemy rodem z Bravo ;) 267
no powiem Ci, ze ta od koziorozca to tak brzmi na 15 lat faktycznie;))

ja nie wierze i nie chce wierzyc w zadne wrozby ani horoskopy, co ma byc to bedzie, a jak sie zacznie dziac to moge sama na to wplynac i zmienic - takie mam podejscie:)
ja tam już nie wchodzę, a okres można nieco opóźnić nerwami i tabletkami przeciwbólowymi, ale nie mam ochoty tam nawet się wypowiadać. A facet koziorożec to mnie dobił, ile ona ma lat? 15???
ja ogólnie nie wierzę w horoskopy. Jestem niby panną, a nijak te wszystkie rzeczy o pannie do mnie nie pasują. Mam kolegę co zajmował się astrologią i oświecił mnie, że dzielenie wszystkich ludzi na ziemi na 12 rodzajów jest poronionym pomysłem. Zrobił mi horoskop urodzeniowy, z dokładną godziną i namiarami giżyckiej porodówki. Więc jestem panną z ascendentem w wodniku w koniunkcji z księżycem, cokolwiek to znaczy, ale przynajmniej jego horoskop nie mijał się tak bardzo z prawdą, a nawet pewne rzeczy mi wywróżył, choć wystąpiły ze znacznym opóźnieniem.
259 :D

a co do witaminy C- to też czytałam, że opóźnia, ale to u jednej opóźni a u drugiej nie i tyle ;)
no blagam Cie, dziewczyna ma spirale i nie chce miec okresu w dzien slubu wiec chce sobie wziasc tabletke a potem odstawic od razu i jeszcze na dodatek uwierzyla ze witamina c opoznia okres...:)

trzymajcie mnie!

zaraz obczaje koziorozcow;)

Mysiorka a Ty czytaj czytaj,nie krepuj sie, praca nie zajac :D
ja polecam wątek o facetach koziorożcach :)
hehe, aż se sprawdze
Tripgirl spokojnie.... zaraz zajrzę co tam piszą za głupoty, chociaż jestem już na 247 stronie ;) czytałam trochę w domu :D
normalnie az mnie tzresie!

jakas idiotka w watku KOBIECE SPRAWY doprowadza mnie normalnie do szalu swoja glupota...:/
Sunny wiem, gdzie to jest :) Skoro chcemy jechać w pierwszej połowie lipca to pewnie najlepiej podejść pod koniec maja, co? A możemy się na Ciebie powołać ;) Fajnie, że tak babeczka doradza, a nie wciska byle kasę wyłudzić. Byle w cenie za wycieczkę były te opłaty lotniskowe, bo nie raz cena w miarę, a jeszcze 500zł do osoby trzeba za opłaty wyłożyć.
ah no tak sunny, masz racje, zapomnialam o walutach kompletnie ;)!
hej dziewczyny!!
O jaaa, zazdroszczę wycieczki!! ale.... też się wybieramy, tylko jeszcze nie wiemy gdzie. Z pewnością nie będzie to kraj, że tak powiem arabski. zresztą zobaczymy czy mi lekarz pozwoli lecieć.
w każdym razie planujemy jakieś last minute za miesiąc.

ojjj, żeby tak tu się zrobiło ciepło!!
do góry