Widok
tripgirl: na nudę polecam http://naprzerwie.pl ;)
ja tam w horoskopy nie wierzę ale zawsze czytam :)
do wróżb też podchodzę sceptycznie,
u wróżki byłam raz w życiu, jak był Jarmark Ezoteryczny w ramach Jarmarku Dominikańskiego, tak z marszu poszłam bo wróżba kosztowała tylko 50 zł. a ja bardzo potrzebowałam jakiegoś optymistycznego wsparcia, na obronę "mojej" wróżki powiem że póki co wszystko się sprawdza ;)
do wróżb też podchodzę sceptycznie,
u wróżki byłam raz w życiu, jak był Jarmark Ezoteryczny w ramach Jarmarku Dominikańskiego, tak z marszu poszłam bo wróżba kosztowała tylko 50 zł. a ja bardzo potrzebowałam jakiegoś optymistycznego wsparcia, na obronę "mojej" wróżki powiem że póki co wszystko się sprawdza ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja tam już nie wchodzę, a okres można nieco opóźnić nerwami i tabletkami przeciwbólowymi, ale nie mam ochoty tam nawet się wypowiadać. A facet koziorożec to mnie dobił, ile ona ma lat? 15???
ja ogólnie nie wierzę w horoskopy. Jestem niby panną, a nijak te wszystkie rzeczy o pannie do mnie nie pasują. Mam kolegę co zajmował się astrologią i oświecił mnie, że dzielenie wszystkich ludzi na ziemi na 12 rodzajów jest poronionym pomysłem. Zrobił mi horoskop urodzeniowy, z dokładną godziną i namiarami giżyckiej porodówki. Więc jestem panną z ascendentem w wodniku w koniunkcji z księżycem, cokolwiek to znaczy, ale przynajmniej jego horoskop nie mijał się tak bardzo z prawdą, a nawet pewne rzeczy mi wywróżył, choć wystąpiły ze znacznym opóźnieniem.
ja ogólnie nie wierzę w horoskopy. Jestem niby panną, a nijak te wszystkie rzeczy o pannie do mnie nie pasują. Mam kolegę co zajmował się astrologią i oświecił mnie, że dzielenie wszystkich ludzi na ziemi na 12 rodzajów jest poronionym pomysłem. Zrobił mi horoskop urodzeniowy, z dokładną godziną i namiarami giżyckiej porodówki. Więc jestem panną z ascendentem w wodniku w koniunkcji z księżycem, cokolwiek to znaczy, ale przynajmniej jego horoskop nie mijał się tak bardzo z prawdą, a nawet pewne rzeczy mi wywróżył, choć wystąpiły ze znacznym opóźnieniem.
no blagam Cie, dziewczyna ma spirale i nie chce miec okresu w dzien slubu wiec chce sobie wziasc tabletke a potem odstawic od razu i jeszcze na dodatek uwierzyla ze witamina c opoznia okres...:)
trzymajcie mnie!
zaraz obczaje koziorozcow;)
Mysiorka a Ty czytaj czytaj,nie krepuj sie, praca nie zajac :D
trzymajcie mnie!
zaraz obczaje koziorozcow;)
Mysiorka a Ty czytaj czytaj,nie krepuj sie, praca nie zajac :D
Sunny wiem, gdzie to jest :) Skoro chcemy jechać w pierwszej połowie lipca to pewnie najlepiej podejść pod koniec maja, co? A możemy się na Ciebie powołać ;) Fajnie, że tak babeczka doradza, a nie wciska byle kasę wyłudzić. Byle w cenie za wycieczkę były te opłaty lotniskowe, bo nie raz cena w miarę, a jeszcze 500zł do osoby trzeba za opłaty wyłożyć.
hej dziewczyny!!
O jaaa, zazdroszczę wycieczki!! ale.... też się wybieramy, tylko jeszcze nie wiemy gdzie. Z pewnością nie będzie to kraj, że tak powiem arabski. zresztą zobaczymy czy mi lekarz pozwoli lecieć.
w każdym razie planujemy jakieś last minute za miesiąc.
ojjj, żeby tak tu się zrobiło ciepło!!
O jaaa, zazdroszczę wycieczki!! ale.... też się wybieramy, tylko jeszcze nie wiemy gdzie. Z pewnością nie będzie to kraj, że tak powiem arabski. zresztą zobaczymy czy mi lekarz pozwoli lecieć.
w każdym razie planujemy jakieś last minute za miesiąc.
ojjj, żeby tak tu się zrobiło ciepło!!