Widok

Wspólnota AquaSferaPacyfik :-)

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Tutaj zapraszam wszystkich mieszkańców Pacyfika to komentowania i pisania pytań do zarządu.Zapraszamy wszystkich mieszkańców do czynnego brania udziału w naszym forum.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Witam,
niedługo wprowadzamy się do klatki C :)

Czy nowe klatki CDE będą tworzyć wspólnotę z AB czy osobną?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja do D :) pozdrawiam !!
Kiedy wam powiedziano ze odbiór ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na razie czekamy :)
ale była mowa, że koniec marca, początek kwietnia już zaczną wydawać mieszkania. zobaczymy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszystkie klatki będą tworzyć jedna wspólnotę.A później dojdą jeszcze do tego dwa kolejne bloki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
tzn wszystkie bloki razem będą jedną wspólnotą? Atlantic też?
Bez Atlantica reszta bloków będzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
moim zdaniem każdy blok powinien mieć osobno zarząd, można tak ??? niby cały kompleks ma mieć 600 mieszkani około, nie licząc rozumiem jak napisane w posicie wcześniej pierwszego budynku. Czyli jakieś 500 mieszkani. Będzie się działo. W zarządzie będzie zatem z 12 osób ?? no i Dendrom będzie administratorem ??? wszystkich trzech budynków ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hej :) Mam pytanko , jestem na etapie projektowania garderoby, tylko niewiem jak wysokie sa mieszkania w aquasferze :D a chcialabym pod sam sufit szafki wsadzic , moze mi ktos odpowiedziec ? jaka jest odleglosc sufitu od sciany ? Pozdrawiam i dziekuje ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
2,65 m mam teraz a mam jeszcze panele 8mm i podkład pod panele ale nie pamietam jaki wymiar
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje serdecznie za odpowiedz :) pozdrawiam !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ze względu na to że w czasie projektowania budynków działki zostały podzielone tak że 3 budynki znajdują się jak by na jednej działce był problem aby każdy blok miał osobna wspólnotę ale kilka dni temu miasto prowadziło nowa uchwałę która będzie obowiązywać od maja i każdy blok będzie miał osobny zarząd.Administratora wybieramy my sami i nie musi być to dendrom z kim się podpisze umowę ten będzie.Mam nadzieję że trochę to wytłumaczyłam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Czy wiecie już kiedy mieszkania bedą do odbioru? Ja nie mogę się juz doczekać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
20 kwietnia jest odbior budynku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nam kilka dni temu powiedzieli, że w połowie kwietnia będą dzwonić umawiać na termin odbioru.
Skąd masz informację, że 20 kwietnia?
od tych przeuroczych Pan w biurze :D na dole w aquasferze :D dwa dni temu tam zajechalam zobaczyc jak im idzie budowa ;p
Ja codziennie wracając skmką z pracy patrzę, czy płyty na balkonach już są :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Płyty już przyjechały od jutra ma być ich montaż
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
To będę patrzeć szczególnie uważnie :)
bylam dzisiaj na parkingu tam :D I powiem wam ze tylna czesc bloku praktycznie w 99% ma szyby juz, bok czeka ale tam tylko kilka mieszkan, i przod bloku ma na Ip juz pociagniete ;) Tak sie ciesze ;D coraz blizej juz odbioru :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ciekawe, czy do końca kwietnia uda się odebrać mieszkania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry