Widok

Wypłaty 500+ część 3.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potraktują to jako nowy wniosek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaje mi się że w takiej sytuacji wyrównania nie dostaniesz bo i tak będzie się liczyła data zamknięcia dzialalnosci która zrobisz jutro a decyzje masz pewnie sprzed kilku dni. Takze moim zdaniem nici z wyrównania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i dostałam decyzję odmiana.
Powód jest taki, że mam zawieszona działalność gospodarczą a nie zamkniętą.
Wkurzona jestem na maxa, bo podczas składania wniosku, donoszenia dokumentów i pisania maili nikt słowem się na temat działalności nie odezwał. Nawet jedna z urzedniczek po odniesieniu dokumentów gratuloeala i kazała czekać na przelew.
Jutro rano jadę zamknąć działalność i złożyć odwołanie od decyzji.
Czy któraś z Was miała podobny problem?
I czy po napisaniu odwołania i odniesieniu dokumentu o zamknięciu działalności gospodarczej dostanę pieniądze z wyrownaniem od kwietnia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś się orientuje jak długo się czeka na podpis osoby decyzyjnej? Bo od dwóch tygodni otrzymuje odpowiedz że projekt decyzji czeka na podpis..
Ja decyzje dostalam a pieniedzy jeszcze nie a 14 mijaja 4 miesiace.
za sierpień to pewnie Ci przyjdzie po 25 tak jak jest na decyzji bo to bierzacy miesiąc . Aga a kiedy miałaś wydana decyzje ?? bo j atez w sumie juz czekam na wyrównanie . decyzje miałam 1 sieronia
a u nas dziwnie decyzja jest, a przyszedl przelew za czerwiec, za maj- wyrównianie czesciowe i lipiec i sierpień nie ma. gdansk
kata, tam jest niezły bajzel ;/ ;/ ;/ mi jutro mija 3 mc, ale jak widze, że ty czekasz 4 ;/
dostałam odpowiedź, że wniosek ciągle czeka na podpis i mam się uzbroić w cierpliwość :/

kaja12, ja się nie znam na tym, ale myślę że mają tam niezły bałagan. zaraz miną 4 miesiące od złożenia mojego wniosku i ani decyzji ani pieniędzy.
A jak myślicie czy jest możliwe że dostaje rodzinne a nie przyznali mi 500+?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kk, coś Ty, zero odpowiedzi :/
kata i jak odpowiedz doszła?
Napisałam w piątek po południu maila, ciekawe czy doczekam się odpowiedzi ;)
Aha 1 sierpnia zapadła moja decyzja :0 czyli od doniesienia dokumentów 29/07 , ogarnęli się z tym szybko :) a teraz pytanie kiedy będzie przelew za następne trzy miechy ??:D
kata dokładnie ten :)
tak, ten z tym ze z odpowiedzią różnie ostatnio zadałam im niewygodne pytanie, to odpisali po tygodniu jak ponownie się upomniałam. Termin 3 mc, mija mi 11,08 a i tak nic nie wiem.
mimi, ten?

info@gcs.gda.pl
U mnie od miesiaca wniosek jest w weryfikacji (po doniesieniu dokumentów) i ciągle proszą o cierpliwość ;)
gdańsk, proponuje napisać maila (podany na str mopsu) mi pan od razu odpisał
mimi, to świetna wiadomość :)

A skąd jesteś? ja z Gdańska i jestem ciekawa czy lokalny MOPR się w końcu zmobilizował ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry