Widok

Wzdęcia u niemowlaka - chłopca

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy, co poradzicie na wzdęcia u niemowlaka. Synek ma 3,5 miesiaca, za zadne skarby nie wypije herbaty. Stosowalismy juz lefax na kolki i krople BioGaia, a meczy sie synus cala noc, dopiero rano mu przechodzi jak zrobi juz kupcie. W nocy piszczy, prezy sie, podnosi nozki do gory, probuje puscic bączki, ale nie chca isc... w dzien nie ma problemów, tylko w nocy źle sie czuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kładź na brzuszku, niech trochę tal "poćwiczy" - w tej pozycji łatwiej gazy wychodzą.

A jak to nic nie da - trzeba odgazować. Np. Windi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam to samo u 7 tygodniowego malucha z tym ze w dzień w nocy spi spokojnie nawet po 6 godzin...moze to kwestia mleka? moj jest ma mm mial jiz bebiko comfort, nan sensitive, bebilon pepti...krople sab simplex i delicol...i dalej tak samo nic nie pomaga...klade na brzuszku cwiczymy nozkami ostatnio kupilam windi na odgazowanie i kupy poszly bo robi raz na dwa dni i w tym jest problem bo nie moze jej zrobic...sama nie wi moze taka to juz uroda tych dzieci ze prawie kazde ma problem z brzuszkiem...kiedys nic nie bylo w sklepachjak my byltsmy male teraz jest duzo roznych srodkow na wzdecia ale malo co pomaga...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Windi dla niemowląt. Problem zniknie w minutę :)
U nas super sie sprawdził!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

do góry