Widok

Yyyy są już grzyby

takie zjadliwe jak podgrzybki, prawdziwki, kozaki siwe i czerwone, maślaki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kochana, w epoce kamienia łupanego oglądałaś część IV, saga nie była kręcona po kolei ;) Mroczne Widmo to część I ;) Jak dziś przegapisz - powtórka w sobotę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzisz że ja pogubiona zupełnie jestem ;-)
To tylko 6 filmów, do grudnia dasz radę i nadrobisz ;)
Mimo tej suszy to grzyby są
Na grzyby to tylko na Słowację.
Prawdziwie prawdziwkowo:

http://myalbum.com/photo/mrwUJIpPpDdL_lbW39E/540.jpg
http://myalbum.com/photo/vFDQBG3SWJ54_jxdyGV/540.jpg

To nie moje foty... moje są lepsze ;D
Tak,potwierdzam,grzyby są :D...natura mi dzisiaj nie poskąpiła swoich darów,musiałam się wprawdzie nachodzić,zgubiłam drogę,potem znalazłam ale warto było...a teraz trzeba to przerobić :-)
> zgubiłam drogę

Też mi nowość ;>

Dzisiejszy poranek zacząłem od Jabłuszkowych Wzgórz. Jest przepięknie. Aż mi żal poślady ścisnął, że nie ma mnie teraz w lesie :(
Ale.. co się odwlecze, to nie uciecze :)
Złośliwe stworzenie ;-P...ja się gubię ale w końcu znajduję...gdzieś...;-)))
Może w tygodniu jeszcze jeden wypadzik zrobię i finito:D
Potwierdzam...grzyby są. Znowu 4 kosze radują znajomych a mi pozostają wspomnienia.
Manson...pytanko..jak robisz bazę grzybową to nie obgotowujesz wcześniej grzybów?:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie. Wrzucam od razu na patelnię coby nie uronić ani grama smaku.
Dobrze...dzięki...:-)..."ani grama smaku"...już sobie wyobraziłam śnieżną zimę za oknem i zapach grzybów w całym domu...mniaaaaam
> już sobie wyobraziłam śnieżną zimę za oknem i zapach grzybów w całym domu.

Ja to znam z autopsji. 4 kzł za prąd na dogrzanie pomieszczenia do 19° i grzybicę na ścianach :/ Pachnie.. choć w tym kontekście raczej śmierdzi :/

Dzisiaj wietrzyłem cały dzień na oścież, bo za ciepło w chacie. Powyżej 23° jest nie do zniesienia.. dla mnie.
Parę szcz*pek darmowego drewna.
Kocham swój piec, chociaż jest brzydki :D

Zapach suszu grzybowego na piecu póki co robi za wakat. Mam nadzieję na rychłą zmianę ;)
Grzybom naściennym mówimy stanowcze nie,paskudne są,i z zapachu i z właściwości "zdrowotnych".U mnie sezon grzewczy też został otwarty z uwagi na chęć podsuszenia leśnych grzybów,w całym domu pachniało grzybami:D...muszę jeszcze nazbierać do słoiczków,potrzebuję małych,zdrowych grzybków:-)gdzie takie rosną?;-)
Baśń o ludziach stąd, nie chce mi się szukac kadru, tam są fajne grzybki naścienne.
Dzisiaj robię filmowy dzień. Potter? A może trylogia? Trylogia, 7 godzin z głowy, dawno nie oglądałem.

PS. Muszę mieć w sobie krew krasnoludów, bo skąd bym tak potrafił operować siekierą? Szczęśliwie jestem wolny od smoczej choroby.
Tak piękny dzień że grzechem będzie nie skorzystać...jadę na półwysep...uwielbiam plaże teraz...nie ma turystów a jak już to nieliczni,plaże szerokie i puste,bryza morska i połyskujące w wodzie słońce....bajka :D
Właśnie się dowiedziałem od Naszego Milusio I Błyskawicznie Nam Panującego, że szcz.a.pka drewna zawiera niecenzuralny rdzeń :D

@Inka²: Półwyspu zazdraszczam.Też bym się chętnie dał osmagać nadmorską bryzą, przy okazji fundując kąpiel w morzu suce. Chyba jeszcze nie zaznała tej przyjemności.
U mnie sezon grzewczy trwa już od dnia grzybobrania uwiecznionego powyżej. Co rusz coś dosuszam. A dzisiejszego poranka, zainspirowany przez Babę Jagę, nazbierałem na moich AppleHills reklamówkę jabłuszek. Zaraz się poplasterkują i zapełnią napiecowy wakat ;)

@Manson: Rozpocząłem poszukiwania czerwonej krasnoludzkiej czapki dla Ciebie. To jedyny element, którego brakuje, żebyś bez charakteryzacji robił za krasnoluda :D
Ale ja już mam taką czapę. Zwędziłem ją Dziadkowi Mrozowi.
Sadyl..chipsy z jabłek są bardzo smakowite:D
No i pomysł na prezent szlag trafił :(

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (239 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Detektyw - wywiad gospodarczy (4 odpowiedzi)

Szukam pomocy detektywa, który będzie w stanie dla mnie wykonać wywiad gospodarczy pod kątem...

Grajdołki (416 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry