Widok

ZASIŁEK RODZINNY Z MOPS, jak długo czeka się na decyzję

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos w ostatnim czasie składał wniosek o zasiłek rodzinny na dziecko/dzieci do MOPS? Jak długo czekaliście na dezyzję?
Ja złożyłam wniosek 4 kwietnia a ostatni dokument (donosiłam) 10kwietnia..i czekam na dezyzję..Oczywiście w MOPS mówią, że do miesiąca, ale wiadomo,tak jest w okresie składania wniosków ogólnie (czyli we wrześniu) gdzie tych wniosków są tysięce...ale teraz takich wniosków jest niewiele..i zastanawiam się jak szybko mogę sie spodziewać dezyzji od nich
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja składałam 22 września w piątek 3 listopada dostałam decyzję - Gdynia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja złorzyłam 30Sierpnia rodzinne i dotej pory nie dostałam decyzji...

A jeżeli ja skaladalm dopiero 29 września i wczeaniej nigdy nie pobieralam zasilku rodzinnego na dziecko ani żadnej innej pomocy od Państwa czy dostaniemy wyrownanie za październik i listopad?

Oczywiście, ze tak tylko nie wiadomo kiedy.
Hej.mam do Was pytanko.jesli zgubilam karte przedwplatowa to ile bede czekac nowa mniej wiecej!!!niestety nie moge wyplacic srodkow przez placowke.dziekuje za pomoc.pozdrawiam..
Zastrzeglas kartę ? Na nową czekam się ok miesiaca
A ja w Chorzowie czekam juz dwa miesiace I Pani w okienku mnie zbywa mowiac ze ma czekac na smsa I wtedy przyjsc
Ja składałem w październiku i decyzje dostałam w tamtym tygodniu dopiero czekałam ponad dwa miesiące
Witam ja skłdałam we wrześniu tego roku rodzinne miałam do października ale nic się nie dzieję
Ja złożyłam w czerwcu a teraz mamy prawie wrzesień i nie mam decyzji .ciekawi mnie jak oni liczą ta zasadą złotówka za złotówkę

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Proszę o opinię na temat PRZEDSZKOLI : (18 odpowiedzi)

Jak w tytule, chciałabym posłać córkę do przedszkola ( 3 latek ) i interesują mnie opinie na...

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (79 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry