Widok

Zastanawiam się czy w tym roku nie pojechać na urlop sama tzn. bez męża ale boję się mu o tym powiedzieć.

Niestety nie pasujemy do siebie jeżeli chodzi o sposób spędzania wolnego czasu. Mąż najchętniej leżałby "wentylem" do przdu przez 2 tygodnie a ja lubię nieco aktywniejszą formę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o ile nei ma oporów zeby go zostawić samegow chacie na tak dlugo to pewnie czemu nie
O matko a dlaczego nie mozna od czasu do czasu spedzic urlopu osobno?? Przeciez malzenstwo to nie wiezienie. Jesli macie normalne zdrowe relacje partnerskie w zwiazku powiedz mu o swoich odczuciach i o tym ze chcialaby spedzic wakacje osobno- moze dojdziecie wspolnie do jakiegos kompromisu-kto wie??
Powodzenia i odwagi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może pojedźcie razem ale on będzie się wygrzewał na słońcu a ty zwiedzała atrakcję. Wieczory będą dla was przynajmniej.
a ja nic przeciwko nie mam, razem jeździmy a ja też jeźdzę z siostrami, koleżankami z mamą itp.

Mażniech sobie z kolegami jedzie na mecz Manchesteru united a ja pojade sobie do Grecji z koleżankami po ruinach połazić gdzie dla męża to kupa gruzu i pot leje się z nieba.

Później jest fajnie, jak sobie pokazujemy zdjęcia, opowiadamy jak było, co się przytrafiło - nie widzę w tym nic złego.
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
This was so hlpfeul and easy! Do you have any articles on rehab?
To pojedzcie razem gdzies gdzie Ty mozesz jezdzic i zwiedzac a stary niech lezy na plazy ;-) np Egipt -taniutki jest , zabytków do zwiedzania masa. Jakos sie dogadacie. Ja tak robie ze swoim starym ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja byłabym wręcz wściekła.
Hmm może jakiś kompromis, życie jest pełne kompromisów
image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko
a jak spędzaliści dotychczasowe urlopy? z konieczności leżałaś do góry brzuchem razem z nim? może nie warto rezygnować ze wspólnych wakacji, tylko namówic męża na aktywną jego formę ... ?

gdyby mi mąż "zaproponował" oddzielne wakacje to nie byłabym zachwycona ...
Ja też chcę pojechać sama w góry, muszę to i owo przemyśleć. Jakoś będę musiała mu to powiedzieć.
życzę powodzenia w oznajmianiu mu takiej decyzji, mój maż chyba wpadłby w furię, zresztą ja tez gdyby coś takiego mi powiedział
image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko

Inne tematy z forum Kobieta

Niskie libido u mojego mężczyzny (33 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Hiszpańska mucha (44 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Najlepsze zabawki erotyczne (4 odpowiedzi)

Cześć ! Czy są tutaj dziewczyny, które lubią seks? My bardzo lubimy i ciągle soboie dokupujemy...

do góry