Widok

Żłobek Puchatek w Sopocie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ktoś może napisać jakąś opinię na temat tego żłobka. Syn ma chodzić od września i chciałabym się dowiedzieć co myślą rodzice. Chodzi oczywiście o opiekę, podejście Pań itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja trochę rozbieram bo w czasie snu syn trochę się poci, a przy tych upałach to nawet do majtek bez koszulki
Ja poproszę Panie zeby małej nie przebierały. Zobaczymy co powiedza l. W domu mała ma drzemki w tym, w czym jest cały dzień.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmmm no możliwe że o to chodzi... młody zaczyna przedszkole na jesieni to raczej będę negocjować pidżamę...dziecku kojarzyć się będzie z wieczornym pójściem spać, jeszcze gotowe pomyśleć że zostaje tam na noc...że względów higienicznych to ja mogę przynosić częściej zmianę pościeli...czy czysty kocyk na wymianę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie też to zastanawia. Ja w domu nigdy nie przebieram dziecka do drzemki. Może chodzi o jakieś względy higieniczne w żłobkach.
A mnie dziwi mnie przebieranie w piżamę dziecka do południowej drzemki, serio robicie tak w domu? Czy dziecko nie może zdjąć spodenek czy koszulki i bieliźnie spać? Jak dorośli mają popołudniowa drzemkę nie przebierają się w piżamę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córka też od września ;) póki co znam raczej pozytywne opinie. Dziwne dla mnie tylko jest to że trzeba zaopatrzyć żłobek w dwie piżamki i nie będą one należały do dziecka tylko do całej grupy. Niby mają być codziennie prane ale chyba wolałbym żeby córka mogła mieć po prostu swoją piżamkę...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też bym chętnie uzyskała opinie. Córka od września bedzis tam chodzic - deanasia@wp.pl
Witam. Byłabym bardzo wdzięczna. Mój mail: gorka21@op.pl
Całkiem ok, jak za państwowy, jak coś to mogę napisać na priv

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry