Widok

Żłobek Rumia gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rumia Temat dostępny też na forum:
Mamuśki w Grudniu wracam już do pracy z racji ze nie mam z kim zostawic dziecka zostaje mi do dyspozycji żłobek lub niania .
w godz od 6 do 12 lub 14.
Co sadzicie o żłobku Domisie w Rumia na ul Różanej???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak sie dostac do janowiaczka???
teraz trwa nabór do janowiaczka, są jeszcze wolne miejsca więc chyba nie ma problemu z dostaniem się,ja właśnie zapisałam córkę, wpisowe kosztuje 100 zł, na początku kwietnia będą wywieszone listy dzieci z podziałem na grupy, a 11-12 kwietnia dni otwarte, można przyjść z dzieckiem
ps- moja córka ma teraz 20 miesiecy, pojdzie od wrzesnia to bedzie miała 2 latka i dwa miesiące więc przez 4 miesiące będę za nią płacić 600 zł, a jak skończy 2,5 roku to 480
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a do kiedy zapisy i jaka kwota miesiecznie bedzie??
wiem że w Smoczku nie ma już miejsc na najmłodszej grupie, a szkoda
Moja Mala chodzi do Delfinka .
Ja osobiscie jestem zadowolona z przedszkola. Mala sie duzo w nim uczy samodzielnosci.
Co prawda nie duze pieniadze ale warto .
można prosić o jakiś kontakt np. e-mail
No ja byłam w Delfinku i jak zobaczyłam wielkość sal i wogle to sie przeraziłam :( sa miejsca do Janowiaczka wiec tam sie zapisaliśmy
A byłaś w Puchatku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam sale sa wieksze
Moje dziecko tam chodzi i jestem zadowolona z opieki .Plusem jest to, że w Puchatku mają własną kuchnię a nie jedzenie z cateringu. Wg mnie duże sale są OK, bo dzieci muszą mieć przestrzeń a nie gnieździć się w małych salach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
No tak jak najbardziej na plus sa duze sale :)
Agnieszka 1303 i co dostał się Twój mały do Janowiaczka?Ja w tamtym roku zwiedziłam wszystkie przedszkola w Rumi państwowe i prywatne i nic mi nie wpadlo w oko,Delfinek tez mi się za bardzo nie podobał,za małe sale.W końcu mała się dostala do Janowiaczka i jestem bardzo zadowolona :)
Tak dostał sie bez problemu,choc niewiem jak to bedzie bo zaczyna dopiero od 7 maja chodzić......
Żłobek jest jeszcze na Świętojańskiej 5 w Rumi.
Warto zadzwonić i zapytać o ofertę:

http://www.przedszkole-puchatka.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Witam, może trochę późno, ale ja też się chętnie wypowiem.
Moja córeczka od kilku miesięcy chodzi do żłobka Smoczek na Różanej 27.
Mała ma 11 miesięcy i raczkuje na całego więc jest pomiędzy młodszą a starszą grupą. Żłobek dość kameralny od zewnątrz niepozorny, mnie nie zachęcał, ale w środku całkiem fajny. Pani Hania dyrektorka jest sympatyczną, ale i stanowczą osobą jak dla mnie na wielki plus. Pozostałe Panie kształcą się w kierunkach pedagogicznych więc wiedzę mają sporą.
Podejście do dzieciaczków bardzo ciepłe. Moja córcia uwielbia tam być. Wychodzą na dwór jedynie w ciepłe dni, dla niektórych na minus.
Z rzeczy jakie mi się podobają to robienie inhalacji dzieciom z soli fizjologicznej, spanie w wywietrzonych pomieszczeniach, każde z dzieci ma swój koszyczek na zabawki jakimi się bawi (umytych) bo w tym wieku przeciez wszystko do dzioba.
Jedyne co może się nie podobać to to że nie mają swojej kuchni tylko katering, ale mnie to nie przeszkadza bo sama gotuję i przyprowadzam córkę z jedzeniem. Ceny tez nie zabijają, chociaż na pewno gdzieś jest taniej 740zł i wpisowe 300zł. Uważam że wart swojej ceny. Nie przyjmują zbyt dużo dzieci także chyba też to świadczy o rozsądku Pań.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zgadzam się w 100% z powyższą opinią. Żłobek spełnia oczekiwania najbardziej wymagających rodziców.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.harvardzik.pl/.
Harvardzik ma stronę na fejsie. Placówka brdzo kameralna, a co najważniejsze z monitoringiem.Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
jest jakiś żłobek czynny do 18 w Rumii? ile wcześniej muszę zapisać dziecko do żłobka? 3 miesiące czy wcześniej?
monia, mój mały chodzi do Smoczka już półtora roku i jesteśmy bardzo zadowoleni, żłobek jest czynny do 17:30, ale właścicielka jest elastyczna, na pewno warto zapytać.
Co do zapisów to jeśli jest akurat wolne miejsce to nie trzeba raczej szybciej zapisywać ale jeśli nie ma to mysle, ze te 3 meisiące to minimum, teraz jest akurat taki okres, ze 3 latki idą do przedszkola, więc powinno być łatwiej.

pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry