Widok
Ja o tym że zostanę mamą bliźniaków dowiedziałam się 01.09 na pierwszym usg było widać tylko jednego bobaska, więc jakie było moje zaskoczenie gdy na drugim usg odnalazł się drugi. Powoli przyzwyczajam się do tej myśli ale jestem jeszcze w szoku :) Polecam Ci stronę http://www.blizniaki.net/ tam jest forum dla mam bliźniaków.
Powodzenia!
Pozdrawiam
Powodzenia!
Pozdrawiam
:) taka czwóreczka to dużo obowiązków ale pewnie też i sporo radości dla rodziców, my po tej ciązy nie planujemy już więcej żadnych dzieciątek, z uwagi między innymi na to że duże szanse są na to by kolejna ciąza też była bliźniacza. Trójeczka jak dla nas to i tak ponad normę :) trzymaj się niech dzieciaczki się zdrowo rozwijają
pozdrawiam
pozdrawiam
Nie było mnie kilka dni ale to z powodu wyjazdu.
W ubiegłym tygodniu miałam usg genetyczne i wyobraźcie sobie że moje dzieciaczki są w różnym wieku:)
Jedno jest od drugiego starsze o 5 dni....... (!)
Mało tego jest to wynik jednego zapłodnienia bo my wtedy tylko raz i nic przez tydzien .... :p
A dziś moje "prawe" dziecię siedzi mi na wątrobie i nie chce zejść... Boli jak niewiem... Ale wytrzymam :)
W ubiegłym tygodniu miałam usg genetyczne i wyobraźcie sobie że moje dzieciaczki są w różnym wieku:)
Jedno jest od drugiego starsze o 5 dni....... (!)
Mało tego jest to wynik jednego zapłodnienia bo my wtedy tylko raz i nic przez tydzien .... :p
A dziś moje "prawe" dziecię siedzi mi na wątrobie i nie chce zejść... Boli jak niewiem... Ale wytrzymam :)