Widok

Zostanę mamą bliźniaków !!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dowiedziałam się 3 h temu :)))

Jesteśmy troche zszokowani ale baardzo szczęśliwi :)

Ciekawa jestem czy są tu jakieś mamy bliźniąt, z chęcią pogadałabym o tym jak sobie poradziły :)

Pozdrawiam Was serdecznie
:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratuluje!:*

image[/url
image
Witam podwójne mamuśki :)

Wyprawka prawie skompletowana łącznie z paczką pieluch i chusteczek nawilżanych :p

Brakuje trochę rzeczy typu obcinaczki itp.

Wózeczek wybrany Mountain Buggy Double czerwony i tylko spacerówka. Na początku będę wpinac foteliki samochodowe.

Moja już 5-letnia córcia szybciutko bo chyba miała niecałe 4 miesiące przesiadła się do spacerówki bo lubiła świat pooglądac :)
Kładłam ją na płasko i nie było problemu.

Jakby co na "niewyjeżdżane" spacery mam w domku już Tako z gondolkami także po okolicy pojeżdżę tym "czołgiem" :p

A to nasz wózeczek. Sprowadzamy ze stanów dzięki uprzejmości koleżanki teściowej bo tam jest 3 razy tańszy :)

image
Nasze dziewczynki ważą już całkiem sporo :) i jest duża różnica w wadze ok 300g wiec podejrzewam że jedna starsza a druga młodsza :P bo obie rozwijaja sie prawidłowo, ale nie wiem ile miedzy nimi dni różnicy :) Jak wasze przygotowania? Wózek wybrany? A jak Wam idzie komletowanie wyprawki?
do MAM bliźniaków - jaki ginekolog prowadzi waszą ciąże???? proszę o jakieś informacje.... również na maila eureka110@wp.pl
A u mnie w kwietniu dołaczy do synka Maciusia jeszcze dwóch synów. Przewaga testosteronu w domu będzie druzgocząca :) Mimo że dzieci są w dwóch workach nie wiadomo czy są jedno- czy dwujajowe (te najbardziej podobne są z ciąż dwuowodniowych) a póki co maluchy róznią się tylko o 3 g.
Gratuluję :)

Ja też dwujajowe i dwie dziewczynki :) W dodatku jedna młodsza od drugiej o 3 dni :)
dołączam się do mam spodziewających się bliźniaków wiosną 2010! U nas mają być 2 dziewczynki :) a bliźniaki dwujajowe pozdrawiam
tam moze bedie jakis lepszy
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/oddam/wozek-dla-blizniakow-ogl2046224.html noweoglozenie zadzwon
Matko myślałam że pękne ze śmiechu :p
Boskie :)))))))))))))))))))))
wprawdzie ta para to rodzice czworaczków ale zobaczcie jak bedziecie miec wesolo z wasza gromadka:)
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,93721,sortuj,sm,st,103786,pozycja,5,z_nimi_to_jest_wesolo
i co bedziesz dzis?zadzwon chociaz
gratulacje!!! 3mamy za Was kciuki :)
ok. Przepraszam jeszcze raz ale naprawdę nie mogłam się ruszyć.....
Do zobaczenia jutro :)
jestem do poludnia zawsze w domu potem z dzieciakami na spacer masz moj numer tel to jak cos dwon
Paulina dopiero co się wygrzebałam...............

Nie dam rady dzis podjechac. Musimy sie na jutro umówic. Napisz tylko o której mam podjechac.
prosze o kontakt
Mieszkamy w domku dam radę wyjść.
A tak naprawdę myslę tylko o używaniu tego wózeczka na początku dopóki nie dostaniemy becikowego :)
Cytat:
"A mamy teraz piękną drogę asfaltowa nową i proste chodniki w promieniu 3 km więc spacerek dam radę odbyć :)"

A z domu jak wyjdziesz z takim grzmotem? Naprawdę szybko będziesz rozglądać się za nowym - lżejszym - wózkiem. Nasz waży 14,6 kg i jest ok ale ja trzymam wózek w bagażniku auta.
nie ma za co drogie forumowiczki pomzmy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry