Widok

Zostanę mamą bliźniaków !!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dowiedziałam się 3 h temu :)))

Jesteśmy troche zszokowani ale baardzo szczęśliwi :)

Ciekawa jestem czy są tu jakieś mamy bliźniąt, z chęcią pogadałabym o tym jak sobie poradziły :)

Pozdrawiam Was serdecznie
:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ to musiało być piekne USG:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!
Pięknie, cudowne, double luck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bliźnieta fajnie w jednej klasie np..-GRATULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podwójnie Gratuluję :)
Przede wszystkim gratulacje! U nas na SR była dziewczyna z ciążą bliźniaczą i martwiła się o karmienie, ale w necie znaleźliśmy jej poduszki do karmienia bliźniąt.
Zobacz sobie stronkę blizniaki.net, znajdziesz trochę przydatnych informacji. Pewnie jest wiele podobnych stron.
Serdeczne gratulacje, fajnie... podwójne szczęście :-) Dbaj i uważaj na siebie i maluchy
Gratuluję :))) Też jestem mamą bliźniaków dwujajowych - chłopca i dziewczynki :) Jak masz jakieś pytania to nie krępuj się ;)
On jest dobrym lekarzem, też do niego chodzę.
Jeszcze raz gratulacje:)
gratuluję podwójnego szczęścia :-)
U mnie w rodzinie moja chrzestna zestrony taty miała bliźniaki ale nie pamiętam czy dwu- czy jednojajowe. Jedno z bliźniąt zmarło dwa dni po porodzie....

Megi- tak, byłam u Foltmana. Przemiły, konkretny i bardzo pomocny.
Pierwsza wizyta była bardzo udana.
O następnych poinformuję :)

Ale żebyście zobaczyły jego minę jak popatrzał na USG... Od razu wiedziałam że coś nietypowego i nawet trochę się zmartwiłam...
Ale On się tak uśmiechał że sama nie mogłam inaczej :)))
To sie raczej dziedziczy w linii zenskiej, wiec jesli tata ma blizniaka, to nie powinno to miec znaczenia. I dotyczy to faktycznie blizniat dwujajowych, nie jedno.
No własnie ani brat ani siostra nie mają podwójnie,więc zaczęłam się zastanawiać nad sobą:)) hihi wielkie gratulacje dla autorki wątku i trzymam kciuki:)
gratuluję powójnego szczęście !!! dbaj o siebie ! :-)
melpomeno podobno sklonnosc do urodzenia blizniąt dziedziczy sie w co drugim pokoleniu czyli jesli babcia urodzila blizniaki a twoja mama nie to wypada na ciebie :)

ale natura i tak rzadzi sie wlasnymi prawami :)

ja moge dodac ze moj tata jest z trojaczkow wiec narodziny liczby dzieci wiekszej niz jedno tez przypada na moje pokolenie a jak na razie to rodza sie pojedynczo .
Serdeczne gratulacje:) MamoMarty pytałaś w poprzednim watku o Dr. Foltmana - i co chodzisz do niego?
wow, pięknie! gratulacje!
Ale fajnie! :-D
Też chciałam dwójkę, ale mam jedną wspaniałą za 2. ;-)
Gratuluję, życzę dużo zdrowia i siły! :-D
internetowa mama bliźniaków to z tego co pamietam aleksad
Dziewczyny z ciekawości zapytam bo widzę,że się znacie,moja babcia (ze strony mamy,mama mojej mamy) wyszła za mąż i mój dziadek był z bliźniat,potem babcia też była w ciąży z bliźniętami,moja mama nie urodziła bliźniąt,oprócz mnie mam siostre i brata i obydwoje mają dzieci ale bliźniaków nie ma,coś słyszłam,że można dziedziczyć,ale w każdym pokoleniu,czy jest szansa,ze u mnie będą?:)
Oczywiscie dla MamyMarty ogromne gratulacje!
Mam siostry blizniaczki i wiem ile to szczescia na raz.Miedzy nami jest 9 lat roznicy wiec pamietam jak sie urodzily. Jaka dumna bylam bo wszyscy mi zadroscili.A wozek byl taki duzy ze razem z kilkoma kolezankami moglysmy naraz go prowadzic:))) Ja wspominam to bardzo dobrze chociaz wiadomo wiecej roboty z nimi bylo:) Och jakie to byly piekne czasy!
No wlasnie ja czytalam ze odwrotnie.Ze dziedziczenie jest przy dwujajowych i faktycznie w linii zenskiej. U nas by sie zgadzalo bo od paru pokolen w rodzinie sa blizniaki ale dwujajowe. Prababcia miala, babcia, moja mama tez. Kolej na moje pokolenie;p Teraz jestem w ciazy ale nie blizniaczej-ale kto wie moze nastepnym razem:)))
Gratki. Piękny bonusik :D hihihihi :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry