Widok

Zostanę mamą bliźniaków !!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dowiedziałam się 3 h temu :)))

Jesteśmy troche zszokowani ale baardzo szczęśliwi :)

Ciekawa jestem czy są tu jakieś mamy bliźniąt, z chęcią pogadałabym o tym jak sobie poradziły :)

Pozdrawiam Was serdecznie
:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ to musiało być piekne USG:):):)!!!!!!!!!!!!!!!!
Pięknie, cudowne, double luck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bliźnieta fajnie w jednej klasie np..-GRATULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podwójnie Gratuluję :)
Przede wszystkim gratulacje! U nas na SR była dziewczyna z ciążą bliźniaczą i martwiła się o karmienie, ale w necie znaleźliśmy jej poduszki do karmienia bliźniąt.
Zobacz sobie stronkę blizniaki.net, znajdziesz trochę przydatnych informacji. Pewnie jest wiele podobnych stron.
Serdeczne gratulacje, fajnie... podwójne szczęście :-) Dbaj i uważaj na siebie i maluchy
Gratuluję :))) Też jestem mamą bliźniaków dwujajowych - chłopca i dziewczynki :) Jak masz jakieś pytania to nie krępuj się ;)
On jest dobrym lekarzem, też do niego chodzę.
Jeszcze raz gratulacje:)
gratuluję podwójnego szczęścia :-)
U mnie w rodzinie moja chrzestna zestrony taty miała bliźniaki ale nie pamiętam czy dwu- czy jednojajowe. Jedno z bliźniąt zmarło dwa dni po porodzie....

Megi- tak, byłam u Foltmana. Przemiły, konkretny i bardzo pomocny.
Pierwsza wizyta była bardzo udana.
O następnych poinformuję :)

Ale żebyście zobaczyły jego minę jak popatrzał na USG... Od razu wiedziałam że coś nietypowego i nawet trochę się zmartwiłam...
Ale On się tak uśmiechał że sama nie mogłam inaczej :)))
To sie raczej dziedziczy w linii zenskiej, wiec jesli tata ma blizniaka, to nie powinno to miec znaczenia. I dotyczy to faktycznie blizniat dwujajowych, nie jedno.
No własnie ani brat ani siostra nie mają podwójnie,więc zaczęłam się zastanawiać nad sobą:)) hihi wielkie gratulacje dla autorki wątku i trzymam kciuki:)
gratuluję powójnego szczęście !!! dbaj o siebie ! :-)
melpomeno podobno sklonnosc do urodzenia blizniąt dziedziczy sie w co drugim pokoleniu czyli jesli babcia urodzila blizniaki a twoja mama nie to wypada na ciebie :)

ale natura i tak rzadzi sie wlasnymi prawami :)

ja moge dodac ze moj tata jest z trojaczkow wiec narodziny liczby dzieci wiekszej niz jedno tez przypada na moje pokolenie a jak na razie to rodza sie pojedynczo .
Serdeczne gratulacje:) MamoMarty pytałaś w poprzednim watku o Dr. Foltmana - i co chodzisz do niego?
wow, pięknie! gratulacje!
Ale fajnie! :-D
Też chciałam dwójkę, ale mam jedną wspaniałą za 2. ;-)
Gratuluję, życzę dużo zdrowia i siły! :-D
internetowa mama bliźniaków to z tego co pamietam aleksad
Dziewczyny z ciekawości zapytam bo widzę,że się znacie,moja babcia (ze strony mamy,mama mojej mamy) wyszła za mąż i mój dziadek był z bliźniat,potem babcia też była w ciąży z bliźniętami,moja mama nie urodziła bliźniąt,oprócz mnie mam siostre i brata i obydwoje mają dzieci ale bliźniaków nie ma,coś słyszłam,że można dziedziczyć,ale w każdym pokoleniu,czy jest szansa,ze u mnie będą?:)
Oczywiscie dla MamyMarty ogromne gratulacje!
Mam siostry blizniaczki i wiem ile to szczescia na raz.Miedzy nami jest 9 lat roznicy wiec pamietam jak sie urodzily. Jaka dumna bylam bo wszyscy mi zadroscili.A wozek byl taki duzy ze razem z kilkoma kolezankami moglysmy naraz go prowadzic:))) Ja wspominam to bardzo dobrze chociaz wiadomo wiecej roboty z nimi bylo:) Och jakie to byly piekne czasy!
No wlasnie ja czytalam ze odwrotnie.Ze dziedziczenie jest przy dwujajowych i faktycznie w linii zenskiej. U nas by sie zgadzalo bo od paru pokolen w rodzinie sa blizniaki ale dwujajowe. Prababcia miala, babcia, moja mama tez. Kolej na moje pokolenie;p Teraz jestem w ciazy ale nie blizniaczej-ale kto wie moze nastepnym razem:)))
Gratki. Piękny bonusik :D hihihihi :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry