Widok
a my planujemy dwa miejsca na plener. Pierwsze miejsce to plaża a na drugie nie mamy pomysłu. Należymy raczej do osób zwariowanych więc nasz fotograf zaproponował nam sesje w starym szpitalu(już zamknięty) takie klimaty z innej beczki. Jeszcze się zastanawiamy, może wy macie jakieś odjechane pomysły
Ciekawe zdjęcia można zrobić gdziekolwiek :) W grudniu robiłem zdjęcia jadąc do Pucka. Zatrzymaliśmy się przy prostej lipowej alei, przy zamku w Rzucewie i przy nieczynnej żwirowni :) Po prostu po drodze wypatrywaliśmy ciekawych miejsc :) Nigdzie nie jest powiedziane że jak np. zamek w Krokowej to tylko tam jedziemy i nigdzie nie zbaczamy z trasy ;)
Witam,
Polecam np. Jezioro Otomińskie - miejsce mało wyeksploatowane, a latem bardzo ładne. Będąc tam można od razu zahaczyć o pola i łąki - mnóstwo ich w okolicy :)
Jeżeli chodzi o sesję w centrum handlowym, to wiem, że Madison nie robi problemów, wystarczy wcześniej się umówić i podać swoje dane (nr dowodu itp). Galeria Bandycka z kolei za taką sesję każe sobie płacić 200 pln...
Można też zrobić parę ciekawych zdjęć w kawiarni Pikawa na ul. Piwnej w Gdańsku Głównym. Ładnie urządzone, a do tego bardzo miła obsługa, można się umówić, że wpuszczą Was przed otwarciem, żebyście mieli całą kawiarnię dla siebie :)
Kilka zdjęć z ww. miejsc można zobaczyć na mojej stronie.
Polecam np. Jezioro Otomińskie - miejsce mało wyeksploatowane, a latem bardzo ładne. Będąc tam można od razu zahaczyć o pola i łąki - mnóstwo ich w okolicy :)
Jeżeli chodzi o sesję w centrum handlowym, to wiem, że Madison nie robi problemów, wystarczy wcześniej się umówić i podać swoje dane (nr dowodu itp). Galeria Bandycka z kolei za taką sesję każe sobie płacić 200 pln...
Można też zrobić parę ciekawych zdjęć w kawiarni Pikawa na ul. Piwnej w Gdańsku Głównym. Ładnie urządzone, a do tego bardzo miła obsługa, można się umówić, że wpuszczą Was przed otwarciem, żebyście mieli całą kawiarnię dla siebie :)
Kilka zdjęć z ww. miejsc można zobaczyć na mojej stronie.