Widok

rajstopki jak długo?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanko? czy zakładacie swoim dzieciom rajstopki pod spodnie jak mamy taką pogodą jak dziś? ja mam 2 latka i chyba już zrezygnuję z tej garderoby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
moja wczoraj miala cieniutkie ale dosc mocno wialo a ona w piaskownicy siedziala wiec chyba ok ale powoli tez juz odstawiamy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jeszcze wczoraj córka miala rajstopki ale dzis juz chyba tez zrzucimy te czesc garderoby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie rajstopki tylko rajtuzy. Rajstopy noszą kobiety a dzieci noszą rajtuzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
Mój mały nosił cienkie kalesony ,ale już od paru dni nie zakładam .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no juz nie ubieraj bo napewno za ciepło -u nas od zawsze rajstopki czy kalesony były tylko w mróz i ew. na sanki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kuba od dwóch dni już nie nosi,mimo,ze siedzi w piaskownicy itd. bo tak szaleje tez na płazu,ze chyba by się w nich ugotowal;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabryś od kilku dni nie nosi rajstop :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nasza prawie 3 latka nie nosi juz od 2 tyg rajstop
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje tez bez rajstop od jakiś 2 tyg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja nadal zakładam rajstopy mojej 2 latce i body - jakoś kwestia przewiania tego i owego bardziej do mnie przemawia,poza tym sama bym nie wyszła na skarpetkach więc i ona nie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja już nie ubieram. Same sobie ubierzcie rajstopy i spodnie w taka pogodę:))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja to nawet w zimę rajstop nie nosiłam .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiola - ja też ;) większą część zimy przechodziłam w skórzanych tenisówkach(przed kostkę) :) w zwykłych skarpetkach, a często i w stopkach ;) hehehe :] nie ma mowy żebym ubrała rajstopy :] dlatego nie noszę spódnic ;) jestem z tych "oddychających nogami" ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
przeciez dziś przed 8 rano juz było tak ciepło ze nie wyobrażam sobie ubrania dziecku rajstop ..w piątek ma być ok.20 stopni ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tak samo mi zaraz jest niewygodnie ,wszystko mi przeszkadza ,rajstopy nosiłam 3 lata temu ale do spódnicy bo całą ciąże w spódnicy przechodziłam ,,kiedy zaczęłam byc świadoma w co chcę się ubrać rajstop nie ubrałam ,na szczęście nikt mnie to tego nie zmuszał .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziewczyny, a takiemu maluchowi co jeszcze śpi w gondoli to ubrałybyście rajstopki w taką pogodę? Teoretycznie powinien mieć jedną warstwę więcej niż ja, więc ubieram mu rajstopki na razie, choć zastanawiam się, czy nie lepiej zamiast rajstopek kocykiem go przykryć... A na górę ubieram mu body, bluzkę i kurtkę, też jedną warstwę więcej niż ja noszę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Madzia nosi ale cieniutkie rajstopki , dzis też ubierzemy bo jak widzę tą pogodę :|
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie nosimy od kilku dni, nakładamy za to spodnie na bawełnianej podszewce. Ja za to mam inny problem, bo moje dziecko zdziera czapkę z głowy i nie ma siły aby nałożył. Na szczęście wczoraj było ciepło, więc mu odpuściłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też jeszcze Mojej ubieram,chociaż sama bym w życiu nie ubrała do spodni! :P Ale córka to taka chudzinaaa że by zmarzła,zresztą to jest zmarźlak ;] To indywidualna sprawa.Nie każde dziecko jest ciepłolubne...jedne się wręcz z byle powodu pocą...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry