Widok

aktualne zarobki w trojmiescie NETTO (na rękę)

zastanawia mnie jak się kształtują miesięczne zarobki w trójmieście..czy faktycznie jest aż tak źle..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
to też prawda
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
40 godz tygodniowo +5 dyżurów w miesiącu=16 000 PLN netto ;)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
sprzątasz może domy?ile bierzesz? bo ja za sprzątnięcie domu razem z oknami biorę 120 zł i uważam że to mało,ciężka praca,a jestem bardzo dokładna
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
kolejny d*pek
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14
1300 cywil w straży
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
2500 - po studiach technicznych i 7 latach doswiadczenia w zawodzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
też sprzątam i miesięcznie od 2600 do 3400 zł tylko trzeba chcieć i dumę w buty schować .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 19
baran,no patrzcie szkołę skończył a głupi jak koza,a w w restauracji,w pracy, w przychodni ,w szkole w kinie,w banku,w sklepie,w hotelu na wczasach itp,itd to chcesz mieć czysto??!!!!to kto by sprzątał ,gdyby tak wszyscy byli wykształceni tak jak ty??????no kto????słoma wychodzi Ci z butów człowieku.Nic o życiu nie wiesz.No ale tego właśnie w szkołach nie uczą.A w ogóle wiesz ilu wykształconych ludzi boryka się z brakiem pracy????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 113 nie zgadzam się z tą opinią 10
Dokładnie, ja może średniej szkoły nie mam ale robie w dobrej firmie i kase mam taką, że nie jeden po szkole ma mniej, prawda jest taka, że jak komuś zależy, wezmie się za robote i pracuje bo chce to zarobi, a leserowi zawsze będzie źle bo nie chce się napracować.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 55
Popieram, sam prowadzę spółkę i chciałbym kogoś zatrudnić do pomocy, tylko po prostu mnie na to nie stać !
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2
1000 ZŁ DOSTAJE ZA SPRZATANIE a dodatkowe 1800 za dawanie d*py!!:)
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 25
ja w Agacie zarabiam ponad 2000zł i nie narzekam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zmowa pracodawców .... hm....a może pracodawca nie może więcej zapłacić bo go nasze kochane państwo doi jak może ????????
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bierzcie przykład z koleżanki... hehe
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to jest 13 zl. za godzine przy normie 168 cyba że rypiesz po 240godz, to i coś zarobisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Praca jako Ratownik Medyczny w zależności od firmy ale nie więcej niż 10 zł brutto w firmach prywatnych takich jak Salvomed, Triomed, Bemark. To kpina bo trzeba założyć własną firmę i pracować za taką kasę na własny rachunek. Za ok 200 godzin w miesiącu mam 2000 zł a trzeba opłacić zus podatek itd kpina. W salvomedzie za dyżur nocny 12 godzi. płacą ok 60 zł brutto to mniej niż 6 zł brutto na godzinę to jest wynagrodzenie dla ratownika który ma odpowiedzialność za życie ludzkie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
nowa praca 2500 netto bez żadnych negocjacji.. po studiach technicznych rok temu... PRACA CZYNI WOLNYM lenie śmierdzące
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 26
Dymać kim?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak komuś się nie chce przykładać do pracy to na pewno nie zarobi, ja jakoś po szkole średniej nie narzekam, chęci się liczą.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 92
Za m-c luty jako kierowca autobusu w ZKM na rękę (po w sumie 35 latach pracy) 2200 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry