Widok

mamy listopadowo- grudniowe 2014 cz5

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Stary wątek: http://forum.trojmiasto.pl/mamy-listopadowo-grudniowe-2014-cz4-t551559,1,160.html#npu1

Listopad
Józefina 1.11
xmuchomorkax 2.11
Gagata 8.11 - z przesunięcie ostatnio na 3/11 -chłopiec - Zaspa
Gosia9 8-10.11 syn/Wejherowo
MamaMalejM 10.11
fasolek 11.11
onaa156 13.11 córka
Madlenn69 13.11
zlota 13.11
ewelkaet 14.11
styczniowka82 15.11/córka
Karotka 16.11
wiolka210 17/21.11 synek
Agam205 14/22.11 córka/zaspa
Dimis 19/22.11 córka/redłowo

Grudzień
Takaja_84 (-cytrynowa) 1.12
Chocolate 4.12
mamma(mia) 6.12
dorotek 6.12
alicjja73 10.12
victoria221 10.12
Jun87 10.12 córka/ Redłowo
iwonus.p 14.12/9.12 synek/Wejherowo
Oleczkaa 15.12 córeczka/ Redłowo
Lenson 22.12. /Kliniczna
zosiasamosia 23.12
Juditt 26.12
anesia 26.12
Inka.ja 27.12
Ewkaa 27.12
Kajtka 28.12
Nina80 30.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anesia zapraszamy do nowego wątku:) link powyżej
Hejka. A ja witam po urlopowo...niestety nie wypoczęci bo zamiast korzystać ze słońca to zwiedzaliśmy Greckich lekarzy bo Nasz mały załapał na wakacjach zapalenie oskarzeli ;-) ale na szczęście jest już dobrze, jutro jeszcze tylko wizyta u Naszego lekarza i od wtorku ruszamy ze żłobkiem :-)...tyle się dziewczyny rozpisałyście przez tydzień że ciężko mi wszystko nadrobić ;-)
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=559381&c=1&k=160&hl=9750955#op9750955 nowy wątek, bo mi na komórce długo się przewija ;)
Co do gondoli, ja do swojego x landera szukałam tydzień ;) a Ty masz jeszcze czas- ja bym w foteliku nie woziła ;)
Ja tez dzisiaj srednio, chcialabym juz wstac, pochodzic i w ogole wrocic do normalnosci... ach. Jeszcze troche i mnie depresja jakas dopadnie :(

Mimo wszystko dziewczyny milego dnia!
Olałam temat , w poniedziałek rano podzwonię to może mi się uda w miarę szybko umówic . Mój telefon doprowadza mnie do szału wiec nawet nie miałabym jak zadzwonić :/ Na szczęście Lena już od 11 spi to mogę trochę ochłonąć ;)
My musimy kupic gondole do xlandera xq i nie spodziewałam się ze może być taki problem ...znalazłam tylko kilka ogłoszeń do tego modelu i tak się zastanawiam czy jest sens kupować na te 6 miesięcy ale z drugiej strony nie będę takiego malucha w nosidełku woziła...
No, a nas czeka zakup innego fotelika dla malej, bo ten po synku niestety nie pasuję do nowego auta.
Ja dzisiaj czuję się wyjątkowo dobrze, ale może to pogoda, nie za ciepło, słoneczko świeci nic tylko na spacer :)
oj tak... a w domu bałagan, że głowa tym bardziej boli
Madlenn i co masz dzisiaj usg?
czasem w soboty przyjumuje mielcarek w gdańsku...to on mi podejrzewał
hipotrofię u córci
No to zapewne tez masz "dobry"humor ...
a ja dzisiaj trzeci dzień migreny... mam nadzieje ze ostatni...
W internecie znalazlam tylko stacjonarny numer ktory nie odpowida wiec zapewne dzisiaj ma zamkniete :/
A może zadzwoń albo podjedź do wrzeszcza do Doeringa, może by cię przyjął.
Hej,

Niestety nie mam bezpośredniego kontaktu do mojej Pani doktor ale przez rejestracje prosiłam żeby się skontaktowali z moja doktotrka i zapytali co mam robic z tym problemikiem :/

A BoboWozki w Gdyni? My tam kupowaliśmy spacerowke dla Leny i byli spoko :) W Mama i Ja też sa bardzo pomocni ostatnio byliśmy się zapytać o adaptery do xlandera żeby nosidełko maxi cosi kupic to chyba z 0,5 h tam staliśmy i nam opowiadała kobieta o nosidełkach :)

A ja dzisiaj mam zły dzień... W czwartek odebrałam tele z serwisu i dalej się okazało ze jest zepsuty masakra i musze znowu do salonu Playa się wybrać wrrrrr
Mąż sobie wymyślił ze mam na dzisiaj znaleźć ginekologa który sprawdzi ten brzuszek małej i kropka weź tu ogarnij wszystko !!!

A jeszcze moja córka wstała lewa noga o 5 rano i już mi marudzi ...

Oszaleje dzisiaj ;)
Miłego dnia :)
Hej w mapu były mega wyprzedaże bo zamykają wszystko ludzie wykupili zostało im chyba z 5 wozkow:)
Juditt, a to niespodzianka jak my robilismy zakupy 3 lata temu to bylo super, nie dosc ze dali nam za wszystko lepsza cene niz w necie to pozniej ile razy tam nie pojechalam to bylo szybko i sprawnie. Nawet mi pomogli kiedys jak zepsula sie baza do fotelika, wyszli na dwor i kombinowali co sie z nia stalo, ale widac,ze wszystko sie zmienia.
W mapu obsługa jest tragiczna, zero zainteresowania. Spokojnie byśmy dali wynieść pół sklepu, tak sobie obsługa romansowała, nawet nie widzieli kiedy weszliśmy chodź byliśmy jedynymi klientami.
Dzięki dziewczyny
Chyba podjadę do mama i ja
ja też do paroletniego mutsy mam adaptery do maxi cosi :)
Gagata my mielismy fotelik maxi cosi, moze przedzwon do jakiegos sklepu np mapu w gdyni. Mysle,ze chetnie Ci udziela odpowiedzi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry