Widok

maska do wlosow

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny troche nie na temat ale jaka mozecie polecic maske do wlosow suchych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam rigenol. Co prawda ma konsystencje kleju i zapach taki sobie, ale włosy sa super. Zreszta mój fryzjer mi ja polecił. Szczególnie jak rozjasniasz włosy albo farbujesz i masz zniszczone albo przesuszone.
Tu masz link, bo w sklepie jej chyba nie kupisz. Ja zawsze kupowałam w salonie, ale na allegro oczywiscie o wiele taniej :)

http://www.allegro.pl/item437586429_nowy_rigenol_odzywka_framesi_500ml_cena_hurtowa.html
ja polecam L'Oreala z serii Expert Absolut Repair (szampon i odzywka tez sa super) do odstania w salonach fryzjerskich
image
mialo byc do DOSTANIA oczywiscie ;) czasy odstawania w kolejkach mamy cale szczescie za soba ;)
Henna Wax też fajnie działa tylko trochę to uciążliwe w użyciu

imageimage
dzieki za porade
dorinell-czy ta mseczka faktycznie wygladza tak wlosy i nablyszcza?ja tez mam suche od zawsze i wlasciwie zadne maseczki nie daja efektu takiego-ani te tansze ani te super drogie.wyprobowalam juz rozne.i jeszcze pytanie:rozumiem ze te maseczke po nalozeniu splukuje sie po dluzszym czasie?
Wiesz ja miałam dośc zniszczone włosy tym rozjasnianiem i jak zaczełam stosowac regularnie (przed weselem) to bardzo sie poprawiły. Teraz uzywam róznie. Czasami po umyciu chwilke nałoże i spłukuję, a czasami jak mam czas to robie sobie taka maskę, owijam głowe folia i ręcznikiem na 30 minut, no i spłukuje oczywiscie. Wiesz kazdy ma inne włosy, ale dla mnie i kilku moich kolezanek jest rewelacyjna. Włosy się super rozczesuja, są mięciutkie, no i takie odzywione i mają połysk. Ta odzywka jest dosyc wydajna i myslę ze ok. 35 zł za 500 ml to niedroga.
ja używam maskę do włosów JOANNA jest rewelacyjna i nie droga bo litrowa butelka kosztuje ok.20-25 zł.
no ja mam w sumie z natury suche wlosy.moglabym ich nie myc nawet miesiac a i tak nie byloby nic widac ze sa tyle niemyte hehe(oczywiscie nie stosuje tego hehe).Tez mam je zniszczone dosc farbowaniem a wczesniej rozjasnianiem(obecnie mam ciemne bo ciemniejsze wygladaja na zdrowsze-taki maly trick hehe).Najbardziej zawsze zalowalam wlasnie ze po umyciu nie maja one takiego fajnego połysku,zwlaszcza ze sa bardzo grube i jest ich strasznie duzo.Jak narazie nie znalazlam na rynku zadnej cud maseczki.

image
dorinell skusilam sie na ta twoja odzywke

No ciesze się, że mogłam pomóc :) Napisz czy Ci podpasowała. Kazdy ma inne włosy więc trudno tak radzić, ale jesli nawet nie będa tak lsniły jak w reklamach ;) to napewno je odzywisz :).
Absolut Repair Loreal
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomóżcie-pomysł na własny biznes (110 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Permanentny ból głowy.. :( (44 odpowiedzi)

Od jakiś 2-3 tygodni permanentnie boli mnie głowa. Dzień w dzień, przez większość czasu. Zawsze...

psi fryzjer - moze macie kogos sprawdzonego? (12 odpowiedzi)

j/w najchetniej w okolicach Żabianka, Zaspa, Przymorze, Brzeźno

do góry