Widok

atoperal baby pianka - ktoś używał?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
używałyście takiej pianki : http://solidna-apteka.pl/index.php?route=product/product&product_id=3668 ?

cena zachęcająca, ale nie wiem czy się sprawdzi... macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ja uzywam serii atoperal w tym rownież pianki. Ja jestem bardzo zadowolona szczegolnie z kremu do buzki Mała nie ma nawet krosteczki taka ladna buzka. A pianka tez jest spoko tylko nie nadaje sie np. do mycia głowki :P)
Polecam pianke,jest rewelacyjna,krem i emulsja do ciala rowniez.Sprawdza sie przy atopowej skorze.
Pianka przede wszystkim jest bardzo delikatna, większość kosmetykow podrażnia skore mojego dziecka a ta pianka tego nie zrobiła i jeszcze skore ukoila, sama jej czasem uzywam, bo mam azs i u mnie również super się sprawdza myje delikatnie i nawilża

ja używałam tej pianki, to znaczy używałam jej do kąpieli swojej małej córeczki ;) musiałam, bo na jej skórze pojawiły się czerwone plamy. lekarz podejrzewa alergię i polecił jakiś emolient, żeby złagodzić objawy. ta pianka jest świetna, bo ma dobrą konsystencję, więc kąpiel tez dzięki temu nie trwa zbyt długo, a długie kąpiele też niepomagają niestety na suchą skórę.

Pianka atoperal ma bardzo delikatną konsystencję i fajnie się pieni, więc dobrze ją nakłądać na skórę malucha w czasie kąpieli. Co do działania, to od razu po kąpieli czuć, że skóra jest pokryta delikatnym, ale nie lepiącym, filtrem i jest bardzo delikatna. Myślę, że to fajny produkt.

ja używam wciąż tej pianki jak i całej serii kosmetyków atoperal baby, bo u mnie sprawdziły się rewelacyjnie. Ustąpiło uporczywe swędzenie i czerwony kolor skóry, wszystko złagodniało a skóra po kąpieli pozostaje przez bardzo długi czas nawilżona. Moim zdaniem to jedne z lepszych produktów na rynku dla dzieci z azsem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (107 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry