Widok

atrakcje dla 2 latka ale tylko okolice

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
może też dla innych mam się przyda, gdzie byliście w ciekawym miejscu ale dla 2-3 lata?
może warto się podzielić bo znamy nasze miasto i okolice ale ktoś może widział i wie o czym nie wiemy:

ja bylam:
1. Parowozownia kościerzyna-polecam dla chłopaków
http://parowozownia_koscierzyna.republika.pl/
2. hel fokarium
3. statek Dragon gdynia
4. malbork obleżenie (ale już się odbyło)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
luna poprosze na zenia8@wp.pl
wysłane zdjęcia do A!!!
A zaraz wysyłam!!!!
luna wyślij mi proszę też fotki na: zabul80@wp.pl , bo też mamy ochotę się wybrać, ale boję się, że to jakiś niewypał :)
podaj emaila!!!
ok, wyślij mi, bo aż nie mogę uwierzyc ze przez 2 tgodnie tak fantastycznie się zrobiło
2 tygodnie temu byl tylko krokodyl, orka, ośmiornica i 4 foki
nie tylko plac zabaw!!! wszystkie te delfinki zwierzeta wodne sa super zrobione!!! jesli ktos chce moge wysłać foty z naszej wycieczki na emaila!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam 2 tygodnie temu. Mega porażka. Sorki, ale bujać się godzinę na tylko fajny plac zabaw ? to jakaś pomyłka
kiedy byłaś w OCEAN PARKU??? ja byłam wczoraj i jest duzy plac zabaw pełno ryb i delfirny rekiny orki wszystkie podpisane mozna nawet usiąśc dotknąc zdjecie zrobic!!!! syn 5 lat i córka prawie 3 byli zachwyceni i my takze!!!! plac zabaw jest super zjezdzalnie, trampoliny,zamki,kule wodne wszystko w cenie biletu wstepu!!!!!! otworzyli go w maju i co chwile powiekszaja z tego co zarobią!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mocno odradzam ocean park we władyslawowe, to ściema jest. Bilet 20zł, to wyrwa w ziemi z kilkoma tylko plastikowmi eksponatami bo reszta w budowie. Teren zachwaszczony, dopiero to budują.

Dino park w Malborku - Rewela
ja polecam OCEAN PARK we Władysławowie!!!
ja ze swoim jestem w domu i cagle musze wymyslac dzisiaj bylismy na jagodach bylo super a ma 2 lata i sam zbieral:)) umordowany ze hej:)
jezdzimy na plaze jak jest ladnie, na rower, na plac zabaw a dzisiaj nawet nam sie przypadkiem teatrzyk trafil w supermarkecie:))
ja mam zywe dziecko i tez non stop mysle co tu robic zeby nie oszalec w chacie:))
jak jest maz to jezdzimy gdzie sie da.
Malbork polecam bardzo, w aquaparku tez bylo fajnie ale zalowalam ze ne wzielsmy swojego makaronu ani reawkow bo nic tam nie bylo jak pytalam to niby ktos juz wzial ale nie widzialam zeby ktos mial wiec pewnie sciema.
Dzięki dziewczyny:) Więc nast,ępna wycieczka będzie do aquaparku, a później Malbork. I jeszcze Kościerzyna zostanie. My w sierpniu będziemy w domu, bo przedszkole nieczynne, więc coś musze pomyśleć bop w domu to chyba oszaleję:) Do tego ta pogoda...
no dino park jest bombowy jak dla mnie to ze jest w lasku to jeszcze wiekszy urok:))

a w aquaparku bylismy jakies 2tyg temu i jak dla mnie bylo ok tylko full ludzi hehe:))ale woda nie byla brudna.
Byliśmy z naszym niespełna 2-latkiem w Dinoparku w Malborku -SUPER!!!!
ania mój to samo;D Młody wpadł do tego wielkiego pojemnika z wodą i zabawa była przednia, tym bardziej że nie mieliśmy rzeczy na przebranie;D Co do aquaparku to byliśmy w tamtym tyg. i nie zauważyłam żeby woda była jakaś tam brudna, a mały był zachwycony, my zresztą też :)
Byliśmy w młynie w oceanarium. Fajowa sprawa dla dziecka, może podotykać rybki. Mój to normalnie się wykąpał w tym akwarium. Oczywiście nie miałam nic na przebranie, i w samej kurtce wracaliśmy, nawet bez bluzki pod spodem. Więc byla przednia zabawa. Ogólnie polecam.
Co do aqua parku w sopocie, to też mieliśmy właśnie jechać ale powiedziano nam , że jest mega brudno ostatnio. Czy to prawda? Ostatni raz byliśmy tam rok temu i nie było tak tragicznie. Czy któraś z Was była tam ostatnio? Jak jest naprawde?
Też potwierdzam: Dinopark w Malborku super!
jeszcze do AquaParku do Sopotu można by było

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry