Widok

badanie nasienia w Gdyni

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś wie gdzie u nas takie robią? Bo Gdańsk nam troszkę daleko. Może ktoś z was korzystał z jakiejś kliniki w Gdyni albo w okolicy do Wejherowa?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może zadzwoń do lab Bruss, oni robią dużo badań, może nasienia też.

taaak oni robią, ale ponoć tam mają coś nie tak; moja koleżanka bardzo ich odradzała nam dosłownie kilka dni temu

Karolina, nasienie badaja u Procnera na Abrahama. Na tylach Swietojanskiej.

Mężus robił w spółdzielni lekarskiej w Gdyni ale tam sa mało szczegółowe jak bym miała robic jeszcze raz wybralibyśmy sie jednak do Gdańska do invikty w tygodniu nie trzeba sie rejestrować poprostu przyjezdzasz a w sobotę umawiasz sie na godzinę,przynajmniej tak było 8 miesięcy temu.

Bruss odradzam mało szczegółowe te wyniki...polecam Inviktę, szybko, sprawnie, przyjemny pokoik ;) no i wyniki bardzo obrazowe....a w razie czego i specjalisci na miejscu...

dokładnie, już się wywiedziałam, że nigdzie w Gdyni nie robią takiego szczegółowego badania jak w Invicie, więc tam jednak pojedzie :) dzięki za odzew

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry