Widok

badanie nasienia w Gdyni

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś wie gdzie u nas takie robią? Bo Gdańsk nam troszkę daleko. Może ktoś z was korzystał z jakiejś kliniki w Gdyni albo w okolicy do Wejherowa?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może zadzwoń do lab Bruss, oni robią dużo badań, może nasienia też.

taaak oni robią, ale ponoć tam mają coś nie tak; moja koleżanka bardzo ich odradzała nam dosłownie kilka dni temu

Karolina, nasienie badaja u Procnera na Abrahama. Na tylach Swietojanskiej.

Mężus robił w spółdzielni lekarskiej w Gdyni ale tam sa mało szczegółowe jak bym miała robic jeszcze raz wybralibyśmy sie jednak do Gdańska do invikty w tygodniu nie trzeba sie rejestrować poprostu przyjezdzasz a w sobotę umawiasz sie na godzinę,przynajmniej tak było 8 miesięcy temu.

Bruss odradzam mało szczegółowe te wyniki...polecam Inviktę, szybko, sprawnie, przyjemny pokoik ;) no i wyniki bardzo obrazowe....a w razie czego i specjalisci na miejscu...

dokładnie, już się wywiedziałam, że nigdzie w Gdyni nie robią takiego szczegółowego badania jak w Invicie, więc tam jednak pojedzie :) dzięki za odzew

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry