Widok

biegunka od upałów?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie. Czy to możliwe? I jeśli tak to czym się ratować. Znaczy Małą. Od jakiegoś tygodnia Lena ma biegunkę. Może troszkę dłużej. Dawałam smectę, lacidobaby i jeszcze jeden specyfik. Pomogło na chwilkę. Przedwczoraj dałam jej dwie kostki czekolady gorzkiej, pomogło na jeden dzień. Dzisiaj znowu ma biegunkę. Żadnych innych objawów, temperatury brak, humor i apetyt normalny. Myślałam, ze może jakiś kolejny ząb idzie, alee nic nie widzę, więc ciężko stwierdzić. Co robić? :)
imageimage
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy to faktycznie biegunka, czy tylko luzniejsza kupka?ile jest tych kupek w ciagu dnia? jesli to biegunka i trwa juz ponad tydzien to raczej do lekarza by trzeba isc bo sie mala odwodni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz Mała ma wychodne więc nie wiem dokładnie jak to wygląda. Ale jak tylko wstała kupa była w miarę normalna, za chwilę następna już luźniejsza, zdążyłam ją przebrać i znowu. Faktycznie trwa ponad tydzień trochę tylko z małymi przerwami. Po tych lekach była chwila spokoju, po czekoladzie dzień spokoju i dzisiaj znowu.
W normalnych warunkach takich luźniejszych kupek już nie robi, dlatego mnie to denerwuje. Już się zarejestrowałam na jutro do lekarza. Pytam z ciekawości czy rzeczywiście od tych upałów może się to tak przeciągać.
imageimage
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My tez pzrechodziliśmy biegunki trwały prawie 2 tyg. byłyśmy u lekarza i kazał małej być na diecie - jabko z kleikiem ryżowym , zupka z ryżem na wywarze warzywnym, gotowany ryż, kisielki z wywaru z suszonych jagód, po 3-4 dniach do zupki podać kurczaczk gotowanego osobno, jeśli nic się nie będzie dziąło powoli wracać do normalnej dietki. Jak się unormowało przebił się u małej ząbek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tosia też robi w upały 2-3 luźniejsze kupki, a normalnie robi jedną...
I nic nie je :/ Tylko mleko, wodę, soki i owoce. Obiadu nawet nie tknie!
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

mąż uzależniony od pokera internetowego. (15 odpowiedzi)

Mam problem i nie potrafię sobie z nim poradzić. Mój mąż jest uzależniony od pokera...

do góry