Z samych lizaków..? Mąż zamawiał córce przez pocztę kwiatową na urodziny.. ale były to róże z "czupa- czupsami" .. ;) bodajże 8 ich było.. mała bya w raju, bo kocha słodkie i kwiaty.. ;) ok 120 zł dawał chyba..
Jak ktoś jest z Wejherowa lub okolic, to mogę polecić kwiaciarnię, która robi takie bukiety, z lizaków, z losów lotto itd. Jakby co to pytajcie na prv :)
na giełdzie kwiatowej są tez rozki oraz wstazki papierowe - ja ta moja pomaraczowo-czerwona i trawa ta zielona, choć one sa pakowane w torebki a wstazka ma kilka metrów to czasem i tak wyjdzie wam taniej niż w kwiaciarni za jakieś tam kawałki
Caroka,przejdz sie do kwiaciarni i zapytaj czy zrobia taki bukiet samo przystrojenie naprawde nie drogo wychodzi.Niewiem skad jestes ale zawsze taniej jest na jakims rynku niz w kwiaciarni.Ja kupilam te lizaki chupachups ale chyba przejde sie do tesco po te z przezroczystych papierkach
Dori - szkoda :(
ja mam dwie lewe do takich robotek, wyjszlo by mi z tego cos, czego nie dalabym nikomu w prezencie ;-)
trudno, dzieki za odp. i gratuluje talentu :-)
dziewczyny - niestety nie robię tego na zamówienie :)
Same takie sobire zrobicie - kupcie rożek, piankę do suchych kwiatów wciśnijcie do środka i na to trawa ( tez do kupienia w kwiaciarni) i potem tylko lizaki wrzucić :)
Dori czy mozesz mi zrobic dwa takie bukiety dokladnie jak na zalaczonym przez Ciebie zdjeciu z 50-oma lizakami?Moj tato konczy pod koniec czerwca 50lat a mama w lipcu.Oczywiscie zaplace Ci za robocizne.Prosze odezwij sie na emaila: maggol81@wp.pl