Widok

butelki NUK - polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
przyszedł czas na wymiane butelek... kiedyś używałam TT ale nie odpowiadaly mi smoczki i kształt butelki trudny do wymycia. teraz, od kilku miesiecy uzywamy Avent, ktory owszem ma fajny i praktyczny design ale wkurza mnie, ze czasem kilka razy trzeba zakrecac nakretke zeby nie przeciekaly!!! zastanawiam sie teraz na NUKiem, w sumie od narodzin uzywamy ich smoczkow uspokajaczy i jestem z nich mega zadowolona. czy butle sa rownie dobre?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie też Nuk to porażka
salambo, a od kiedy maja ten kolnierz? ja swoje kupilam jakies 5mcy temu... masz nowsze?
Ja od początku używałam nuka i do dzisiaj jestem z nich zadowolona...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nuk jak dla mnie porażka :/ nigdy więcej tak samo jak dr browns
Mamo Filipa nowe butelki aventu mają dodatkowy kołnierz który powoduje że butelki już nie przeciekają
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
co do smoczkow aventa, jestem z nich zadowolona, wiec w sumie moze butle mam sa dobrym rozwiazaniem... tyle, ze ich nigdzie nie spotkalam (a obecnie mieszkamy na podlaskim zadupiu)... rozumiem, ze pozostaje net?
Mamo Filipa moze sprobuj Mam Baby butelke,do niej pasuja smoczki avent,wiec jesli malemu nie podpasuje smoczek mam,to bedziesz mogła przełorzyc aventu ktory mały akceptuje.
My mamy NUKa szklane, jako dodatkowe, na farbujące napoje, bo na co dzień używamy MAM...sama butelka jeszcze w porządku, ale smoczek to jakaś porażka, chowa się cały w buzi.
ja miałam nuka na początku ale szybko przeszłam na avent z trójprzepływowym smokiem bo małej po prostu za wolno z nuka plynelo, wiec zostawiliśmy sobie tego nuka do wody i herbatki-ja wolałam te z szerszymi smoczkami
Ja mam butelki TT, Avent i Nuka i musze powiedziec, ze moze TT i avent fajnie wygladaja, ale najbardziej jestem zadowolona z nuka. Moj synek najchetniej z nich pije. Moge je z czystym sumieniem polecic.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry