Widok
bardzo krótko i sprawnie,bo miałam okazję widzieć, tak samo byłam na tego typu ślubach bez mszy. Max 15 min.
Według mnie lepiej dla takiego małego dziecka krótsze wersje, te msze potrafią strasznie długo trwać. Rekord to ponad godzinę, bo jeszcze dołożyli jakiś koncert na koniec, wszysscy dość już mieli niewspominając o biednym dziecku, co zgłodniało i darło sie w niebogłosy
Według mnie lepiej dla takiego małego dziecka krótsze wersje, te msze potrafią strasznie długo trwać. Rekord to ponad godzinę, bo jeszcze dołożyli jakiś koncert na koniec, wszysscy dość już mieli niewspominając o biednym dziecku, co zgłodniało i darło sie w niebogłosy
My w sumie będziemy mieli w niedzielę ale gdyby nie pewne sprawy to ja wolałabym bez mszy w sobotę
dla mnie nie sa na odwal, powiedzialabym ze wrecz przeciwnie, ksiadz powiedzial krotkie kazanie gdzie caly czas mowil o naszej Liwii, zwracal sie do nas do rodzicow i czulismy ze to jest chrzest wlasnie taki tylko dla naszego dziecka i uwaga ksiedza byla skupiona tylko na naszym dziecku. Nam sie bardzo podobalo