Widok

ciaza to nie choroba :]

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://komixxy.pl/364038/Ciaza-to-nie-choroba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja najczęściej odpowiadałam:
...nie choroba, ale i nie bajka.
Dlatego śmieszy mnie jak mohery niektóre mówią że młodzież jest niewychowana, że nie ustępują miejsca i chamsko się odzywają,ale jak czasami ich słucham i patrzę na ich zachowanie to włos mi się jeży na głowie ,a przecież młody uczy się od starszego :)
Oj, Mar-chew współczuję. Też miałam rwę kulszową od pośladka do pięty, od 7 miesiaca. Spać nie mogłam, chodzić nie mogłam, siedzieć ani leżeć.... masakra! Robiłam okłady, ciepłe, zimne, masowałam, nic nie pomagało. Dobre to, ze przeszło od razu po porodzie! Och jaka ulga! I na maksa spuchnięte nogi, nawet stopy od dołu! Przejść 5 metrów to był wyczyn! Ale po porodzie też przeszło, zanim dojechałam z porodówki na położniczy już miałam nogi normalne ;)
kulka, nie cierpie takich wstretnych mocherow! wrrr...! od kogo mlodziez ma sie uczyc kultury?

ale dobrze jej powiedzialas hahaha :)
komiks rewelacja :-) doskonale opisuje ogólnie panujące buractwo i brak kultury :-)
pewnie, że nie choroba - ale jakbym miała się tak czuć jak nie jestem w ciąży (np. rwa kulszowa) to byłabym bardzo skwaszoną osobą ;P i pewnie uznana, za bardzo schorowaną ;P
Ta wacale nie choroba tylko zbiór dolegliwości: zgaga, wymioty, hemoroidy, ból podbrzusza, duszności, migreny, senność, bolesność piersi, swędzenie skóry, czasem wysypka, opuchnięte kończyny, nadciśnienie, bywa że cukrzyca ciążowa... Myślę że każda z was mogłaby dopisać coś od siebie...
Ha ha dobre i prawdziwe ,nnt. kiedyś ustąpiłam miejsca w autobusie starszej pani ,a ona siup brudne torby z zakupami na siedzenie a sama stoi,więc zdjęłam jej te torby ,postawiłam na glebę i usiadłam,ona w bulgot więc odpowiedziałam że ustąpilam miejsce dla niej a nie brudnych zabłoconych toreb z zakupami.A tak na poważnie to jak widzę kobietę w ciąży bądź z dzidzią to zawsze ustępuje,bo jak ktoś młodszy/starszy się np.przewróci to nic mu nie będzie najwyżej obije pupę.łokieć a w ciaży jak babeczka fiknie to mogą być poważniejsze konsekwencje.
spróbuję wkleić ;)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry