Widok

co doda energii?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny moj maz chodzi caly czas ospaly, brak mu energi do wszystkiego co plecacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lekarza
... i sport
sport tylko zeby chcial sie ruszyc:)
Znacznie młodszą kochankę !
bardzo smieszne
a moze ma depresje?

polecam body max - sa fajne suplementy , tylko wieczorem nie zaleca siei brac bo mozna nie zasnac:) moj maz to bierze i dobrze sie po tym czuje
moze bodymax właśnie - niby pomaga ale mnie boli po nim żołądek niestety .Warto tez zrobić poziom cukru i hormony tarczycy tak dla pewnosci .
dokładnie zgadzam się z rybalon, mój mąż tez taki był i gdy ja mierzyłam poziomy cukru w ciazy zmierzyłam tez jemu- wynik na czczo 360 ;/ diagnoza cukrzyca ;/ mozna z tym zyc nie wiedzac o tym.... wszystkie dolegliwosci mozna bylo przypisac do przemeczenia itp...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
mozesz sprobowac podac zelazo. ale wizyta u lekarza i badanie cukru to podstawa :) ja mojego tez nafaszerowalam suplementami, a pozniej doszlam do wniosku, ze jak wstaje o 5 rano wraca kolo 19 to ma prawo byc zmeczony i ospaly.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry