Widok

co doda energii?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny moj maz chodzi caly czas ospaly, brak mu energi do wszystkiego co plecacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mozesz sprobowac podac zelazo. ale wizyta u lekarza i badanie cukru to podstawa :) ja mojego tez nafaszerowalam suplementami, a pozniej doszlam do wniosku, ze jak wstaje o 5 rano wraca kolo 19 to ma prawo byc zmeczony i ospaly.
dokładnie zgadzam się z rybalon, mój mąż tez taki był i gdy ja mierzyłam poziomy cukru w ciazy zmierzyłam tez jemu- wynik na czczo 360 ;/ diagnoza cukrzyca ;/ mozna z tym zyc nie wiedzac o tym.... wszystkie dolegliwosci mozna bylo przypisac do przemeczenia itp...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
moze bodymax właśnie - niby pomaga ale mnie boli po nim żołądek niestety .Warto tez zrobić poziom cukru i hormony tarczycy tak dla pewnosci .
a moze ma depresje?

polecam body max - sa fajne suplementy , tylko wieczorem nie zaleca siei brac bo mozna nie zasnac:) moj maz to bierze i dobrze sie po tym czuje
bardzo smieszne
Znacznie młodszą kochankę !
sport tylko zeby chcial sie ruszyc:)
... i sport
lekarza

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry