Widok

co na blizne u dziecka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
corka wczoraj rozciała sobie skóre na warga ma 2 szwy za tydzien zdjecie szwó potem gojenie i cos na blizny ale co? szukam czegos co bedzie naprawde skutczne, w koncu to dziewczynka a ok 2 cm blizna uroku nie doda;( mozecie cos polecic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mozecie pisac jakie sa efekty ... bo same nazwy to w googlaach znajde:) dzieki, popytam jeszcze jak pojdziemy na zdjecie szwów, wczoraj lekarz polecał mi to cota cos z wyciagiem z cebuli ale czytałam własnie ze silikony sa lepsze:) ehhh ciezki temat bo zalezy mi baaaardzo zeby znikneło jak najwiecej
contratubex
bliznasin
kelo-cote - maści silikonowe generalnie, drogie ale działają
Nie martw się ,u dziecka goi się szybko i blizna powinna zniknąć w miarę wzrostu .
mam podobny problem. tyle że duże rozcięcie na główce. we wt. ściągamy szwy i też zastanawiam się nad skuteczna maścią. znajoma która prowadzi aptekę bardzo zachwalała tzw. maść perłową noscar. trochę czytałam i też znalazłam opinie że maść perłowa jest najskuteczniejsza.
Może spróbuj u dermatologa. Jak coś jest dobre i silne to zazwyczaj na receptę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry