Widok

co tam górale twierdzą na temat zimy 2014/2015?

Będzie ta zima czy nie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ba! Pójdę o krok dalej i za godzinkę, półtorej bezwstydnie udam się do Lilly's na czekoladowe ciacho z kawą. A co! Potem się spali kalorie :P
Ale narobiłeś mi smaka Halewicz.
Pisz tak dalej, a dostanę ślinotoku...
Halewicz jesteś sadystą!;):D
Absolutnie nie jestem sadystą^^ Noooo czasem dam klapsa ale to raczej w ramach niewinnych igraszek, niż sadyzmu. A ciasto czekoladowe, najchętniej na mocnym kakao i na brązowym cukrze, z dodatkiem esencjonalnej gorzkiej czekolady i aromatu espresso ze świeżo mielonej kawy powoduje, że nawet w poniedziałek można poczuć się jak w sobotę:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja już tego nie czytam bo obawiam się o stan mojego lapka;)jesteś okropny panie Halewicz:P
No tak, zapomniałem, że kobiety nie są wzrokowcami i tekst pisany działa na ich wyobraźnie mocniej niż na mężczyzn ;)
Żebyś wiedział;)...ech,poczłapię się do kuchni i zrobię kawę,bez ciacha czekoladowego!!!:P
50 Twarzy Halewicza :-)))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
>wedle prognostyków będzie ok. 65 śnieżnych dni, temperatury poniżej -10

Prognozy długoterminowe zwykle się nie sprawdzają...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pożyjemy, zobaczymy, policzymy.
a ja się wybrałam (tylko proszę się nie śmiać) do Tesco, żeby odkryć, ze w ichnim barze również serwują pyszne ciastko czekoladowe :)
a w tym nie ma nic śmiesznego, bo w Tescowym barze bywają czasem całkiem dobre kąski^^
znaczy zima nastąpi w styczniu :) i Gucio akurat na moje urodziny ::))) a tak z innej beczki.. ktoś sie orientuje gdzie tanie czyt. bardzo tanie cześć samochodowe ??? mogą być chinole i inne takie :) byle tanie
pewnie na Allegro albo szrot...
nie no muszę mieć nowe.. a allegro chciałem sobie odpuścić.. na te pare części to myślałem ze coś tu na miejscu jest z tanimi częściami :) bo byłem a auto partnerze.. i szok!!!! ceny jak do jaguara :)
Proszę! jak wszystko się pięknie układa;) w styczniu śnieg to sobie Inka na sankach pozjeżdżasz, Graszka potem zrobimy ognisko urodzinowe marTineza :))) coś tam jeszcze planowaliśmy w związku z zimą? że nie wspomnę o nowej linii wprost do W. ;):)
auto land też tanio nie ma ale...
zaloguj się
o tak tak :) ognisko, wódeczka :) to jest to co mi sie marzy na imprezkę urodzinową :) ooo a akurat styczeń będzie wielka orkiestra .. to możecie na zęba mi pozbierać hahahahahah!
K.a.....no same atrakcje,tylko mam małą prośbę...złóżcie mnie tak żebym idąc nie cofała się;)....ps.a ja też mam urodziny w styczniu:D
Martinez...zrobimy zrzutę i będziesz miał ząbki jak perełki;):D
a którego masz?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (416 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Detektyw - wywiad gospodarczy (4 odpowiedzi)

Szukam pomocy detektywa, który będzie w stanie dla mnie wykonać wywiad gospodarczy pod kątem...

Kawa czy Herbata - rano (239 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry