Widok

co tam górale twierdzą na temat zimy 2014/2015?

Będzie ta zima czy nie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak, zapomniałem, że kobiety nie są wzrokowcami i tekst pisany działa na ich wyobraźnie mocniej niż na mężczyzn ;)
Ja już tego nie czytam bo obawiam się o stan mojego lapka;)jesteś okropny panie Halewicz:P
Absolutnie nie jestem sadystą^^ Noooo czasem dam klapsa ale to raczej w ramach niewinnych igraszek, niż sadyzmu. A ciasto czekoladowe, najchętniej na mocnym kakao i na brązowym cukrze, z dodatkiem esencjonalnej gorzkiej czekolady i aromatu espresso ze świeżo mielonej kawy powoduje, że nawet w poniedziałek można poczuć się jak w sobotę:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz jesteś sadystą!;):D
Ale narobiłeś mi smaka Halewicz.
Pisz tak dalej, a dostanę ślinotoku...
Ba! Pójdę o krok dalej i za godzinkę, półtorej bezwstydnie udam się do Lilly's na czekoladowe ciacho z kawą. A co! Potem się spali kalorie :P
Hmmm...no to dobrze wiedzieć gdzie dobre ciacha serwują:)jak będę to się skuszę:D....ależ sobie smaku narobiłam;)
Graszka, dla mnie niby też, ale gdyby nie ta zima to byśmy mieli dopiero choróbska! Zarazki muszą się wymrozic.
Wszystko razem będzie jak dobrze dobrane wino do obiadu^^ A propos ciasta czekoladowego, to ostatnio pojawiło się takowe i rewelacyjne w smaku w kawiarni Lilly's w Klifie. Skusiłem na dwa kawałki, z czystego łakomstwa i nie żałuję^^ Do tego podwójne espresso i pełnia szczęścia:)
Dla mnie niekoniecznie to ostatnie ale reszta a szczególnie kawał czekoladowego ciacha jak najbardziej,mniam:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma nic przyjemniejszego, gdy tyłek mocno zmarznie, a potem można wrócić do ciepłego domu i napić się gorącej herbaty earl-grey z miodem, cynamonem, cukrem i cytryną, zjeść solidny kawał czekoladowego ciasta, otworzyć laptopa i zajrzeć na forum trojmiasto.pl :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak,ja dzisiaj jadąc autkiem słyszałam iż po 10-tym grudnia ma się znacznie ochłodzić,nawet do -15,także jest nadzieja na białe święta:D....ja pamiętam mrozy do -28,normalnie myśli zamarzały,nigdy tak nie marzłam jak wtedy.
@ka - sceptyczny? Bynajmniej^^ Bardzo lubię zimę. W szczególności, gdy jest -20, słońce, pełno śniegu, cisza w lesie, wręcz magicznie.
Powielam jedynie prognozy synoptyków, skoro autor wątku z bojaźnią w klawiaturze się dopytuje co to będzie co to będzie;-) ZIMA BĘDZIE!
K.a.....realizacja planu pod tytułem "Zjazd Inki na sankach i zbieranie jej w całość" zdaje się nabierać całkiem realnych kształtów;):D
Dla mnie zima może nie istnieć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz coś ty taki sceptyczny? ;) co jest niefajnego w śnieżnych dniach?! :) czapka na głowę, szalik na szyję i w zawieruchę ;):))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@marTinez - od stycznia zima ma być bardzo ostra, wedle prognostyków będzie ok. 65 śnieżnych dni, temperatury poniżej -10. Także nie będzie fajnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie no jak wjade to.. Wyjade po tygodnu jak zrobie co mam zrobić.. Wiele drobiazgów które razem tworzą zlomka :-D .. Ale ptk 1 to świece! Muszę klucz załatwić i wymienić bo autem telepie jak epileptykiem :-P
i będziesz do garażu w śniegu brnął ? ;):))
Nie no snieg był przed świętami.. Na święta już wyparowal.. I od stycznia była jazda :-D .. A mi to na rękę niech będzie narazie jak jest ;-) bo ja planuję w grudniu za naprawdę auta sie zabrać więc niech temp. Będzie dodatnia ;-) no chyba że wynajme jakiś garaż na tydz.. To niech sie dzieję wola nieba :-D

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (238 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (410 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry