Widok

co to jest ?

nieuporzadkowana zgraja, nieokrzesanych, niemadrze podajacych uparcie stromo w przod, nieoczczednie traktujacych pole, sibie i pilke, bez przegladu sytuacji naiwnie przacy do przodu bez przygototowania i wypracowania sytuacji, bez rozumienia przeciwnika, bez umiejetnosci kontrolowania wlasnego tepa nie mowiac o tym przeciwnika, bez zgrania miedzy poszczegolnymi zawodnikami, bez rozwagi i bez umiejetnosci doznania szoku !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam:)

http://s3.bitefight.pl/c.php?uid=62240

PODZIEKOWANIE DLA PANA PREMIERA

PZPR dziekuje Premierowi Marcinkiewiczowi za obietnice, ze sprawa zydowskich roszczen majatkowych wobec Polski zostanie zalatwiona „jeszcze w tym roku”. Swiadczy to o tym, ze Premier realizuje uzgodniony z Prezydentem Iranu plan przeniesienia Izraela do Polski.

FRAKCJA ZYDOWSKA PZPR

THANKS FOR POLISH PRIME MINISTER
PZPR is grateful to Polish Prime Minister for his promise to solve the question of Jewish property this year. It shows that he is really implementing the plan to move Israel state to Poland, what was agreed with the President of Iran

FRAKCJA ZYDOWSKA PZPR

PODZIEKOWANIE DLA MINISTRA ZREBAKA

PZPR serdecznie dziekuje ministrowi Zrebakowi aka "Trzepiacy za dnia" za to ze zablokowal malolatom dostep do aplikacji sedziowskich i prokuratorskich. Dzieki temu starzy towarzysze beda mogli do konca uksztaltowac wymiar sprawiedliwosci i pozostanie on na juz na zawsze nasz, pezetpeerowski!

Politbiuro PZPR
"zelazno reko zapedzimy ludzkosc do szczescia - YES YES YES!"

RE : "BURZLIWY POCZĄTEK LATA"

Grzegorz Husar
( husar@wp.pl :

“Burzliwy początek lata”,
“strumienie zamiast ulic”,
choć to już późna data,
warto zajrzeć wgłąb kulis.

Burza była w opozycji do rządu,
więc uderzył grom z jasnego nieba,
wskutek czego zabrakło prądu,
no i eskaem stanęła.

Lepiej że tylko nie było prądu,
a nauki są daleko przed nami,
bo ABC każdego rządu,
jest dobry kontakt ze wszystkimi mediami.

tu już mucha cichutko bzyka,
że nie tylko Ojca Rydzyka.

Grzegorz Rymopis

Legenda 2006

Witam i zapraszam wszystkich chętnych do wzięcia udziału w grze terenowej Legenda 2006

Plan imprezy:
3 czerwca (piątek) o godzinie 18/00 zapraszam do Domu Kultury przy ul. Nałkowskiej 3 na Morenie
rozpoczniemy poczęstunkiem i wprowadzeniem w zasady gry, rozdaniem postaci a potem udamy się
na poligon na teren gry na ognisko - chętni będą mogli tam rozbić namioty i spędzić noc
4 czerwca (sobota) o godzinie 10/00 rozpoczniemy grę i potrwa ona nie przerwanie do swego końca a maksymalnie do niedzieli do
5 czerwca do godziny 15/00

SERDECZNIE ZAPRASZAM !!!

feelsky

na dole, pod polem podpisu jest specjalne pole na stronę www.

feelsky

Witam. Dla niektórych rzecz kultowa, dla innych szczyt debilizmu - miniserial "Noc w Trójmieście" dorobił się kolejnego odcinka, wieńczącego serię. Tym razem film osadzony jest w klimatach afro'70 i kung-fu... Miłego oglądania :)

(Link: http://www.feelsky.co.uk/smieszne/filmy/nocw3miescie/3/index.html
)http://www.feelsky.co.uk/smieszne/filmy/nocw3miescie/3/index.html

(Link: http://www.nocw3miescie.prv.pl/
)http://www.nocw3miescie.prv.pl/

pozdrawiamy,
The Afro Crew :)

kiedy policja zajmie się IKARUSAMI

czy autobusów w Gdańsku nie obowiązują przepisy prawas a może diagnosta w tym kołchozie płaci łapówy gdańskiej drogówce

WM

jesli chodzi o moich trzech innych alter ego to nie wiem nawet jak sie nazywaja :)

TotenKopf :)

To ja ci w tajemnicy miejscowke za Neptunem zdradzam, gdzie pecikow w brod i darmowego browaru przy koszu, a ty sobie do Opery Lesnej chodzisz? No, ale nie ma co sie dziwic, tam wyzsze sfery, a i czipsow i paluszkow miedzy lawkami pelno...Pojesc mozna. A peciki tez lepiej smakuja, bo kto wie czy ten niedopalek lezacy pod lawka, to, moze Maryli Rodowicz byl... A pozucony browar przy szaletach to Laskowika moze...Wiec, rozumiem euforie - szczescierzu. :)

bajkaz morałem

Pewnego dnia, podczas pracy nad brzegiem rzeki drwalowi wypadła siekiera i wpadła do wody. Drwal usiadł i zaczął płakać. Nagle objawił mu się Bóg i zapytał:
Dlaczego płaczesz?
Drwal odpowiedział, że siekiera mu wpadła do wody. Bóg zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się ze złotą siekierą.
To Twoja siekiera? - zapytał.
Nie - odpowiedział drwal.
Bóg ponownie się zanurzył i po chwili trzymał srebrną siekierę, pytając drwala, czy to jego.
Ta również nie jest moja - odparł drwal.
Bóg po raz trzeci się zanurzył i wyjął z wody żelazną siekierę.
A może ta?
Tak, to moja siekiera - ucieszył się drwal.
Bóg byl zadowolony, że taki uczciwy człowiek chodzi po ziemi i w
nagrodę podarował mu wszystkie trzy siekiery. Drwal wrócił do domu szczęśliwy.
Innego dnia drwal spacerował nad brzegiem tej samej rzeki wraz z żoną. Nagle żona potknęła się i wpadła do wody. Drwal usiadł na brzegu rzeki i zaczął płakać. Ponownie objawił mu się Bóg i zapytał:
Dlaczego płaczesz?
Drwal odpowiedział, że żona mu wpadła do wody. Bóg jeszcze raz zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się wraz z Jennifer Lopez.
To Twoja żona? - zapytał.
Tak - odparł drwal.
Bóg się na poważnie zdenerwował:
Ty kłamco! To nie jest prawda! To nie jest Twoja żona!
Drwal odparł:
Boże wybacz mi, to nieporozumienie. Widzisz, jeśli powiedziałbym
'nie Jennifer Lopez, wróciłbyś i wyszedł z Cameron Diaz, i jeśli znowu powiedziałbym 'nie', poszedłbyś trzeci raz i wrócił z moją żoną, której powiedziałbym 'tak', a wtedy otrzymałbym wszystkie trzy. Ale Panie, jestem tylko biednym drwalem, nie dałbym rady dbać o trzy żony, dlatego właśnie powiedziałem 'tak' za pierwszym razem".
Jaki z tego morał?
Ano morał z tego taki,
ze jeśli już mężczyzna kłamie, to zawsze w
pożytecznym i szczytnym celu.

...

a ja mam w końcu dla siebie noc
pootwierane okna
muzyka wysącza się na zewnątrz
zagadkowe kocie spojrzenie
i niespokojne psy

już jakiś czas temu pogodziłam się z losem
zniosę każdą życiową niewygodę
za uśmiech husky'ego
niby te pierwotne są do siebie podobne
ale
tylko torka wyje
tylko tajfun szczeka
tylko saiko warczy

dobrze tak stracić życiową wagę
leżeć jak za dziecinnych lat w psim legowisku
wtulać się w futro
patrząc w lodowe oczy
szeptać do ucha tajemnice
pozwalać pod policzek wciskać saikowy pysk
i czekać...

W kamieniu wyryte paznokciami

Krótki odcinek
Płynność
Skończoność

Takie to właśnie jestestwo

Ryzyko, pot, tragedia
Łzy, ścisk serca
Koniec

Takie to początki

Szczęście, uśmiech, rumieńce
Pasja, szaleństwo, idea

Brak zrozumienia
Kubeł zimnej wody
Szok

Tragedia

deus deus kosmateus - bóg jest futrzakiem!

uuu puchaty i zły
pewnie ze ładny

Znalazuem Stworka w warszawskiej komunikacji miejskiej

ladny jest?

LWSM MORENA źle rządzi!

Duże osiedle a tak zarząd źle działa. Docieplenia bloków stoją, pogoda odpowiednia, pewnie zimą ruszą! Na tle innych spódzielni nie radzi sobie, nawet Żabianka ostro dociepla i to dużo większe bloki, by do zimy zdążyć z jak najwi ększą ilością pomalowanych bloków. Na chodnikach, np. Wyrobka lub Czecza jeszcze mamy piasek po zimie, a ławki prze boisku wymagają naprawy. Zarząd wciąż się zmienia, może teraz zaczną nie zostawać w tyle i pokażą, że pracują dla nas.

LWSM Morena zaniedbana spódzielnia!

Duże osiedle a tak zarząd źle działa. Docieplenia bloków stoją, pogoda odpowiednia, pewnie zimą ruszą! Na tle innych spódzielni nie radzi sobie, nawet Żabianka ostro dociepla i to dużo większe bloki, by do zimy zdążyć z jak najwi ększą ilością pomalowanych bloków. Na chodnikach, np. Wyrobka lub Czecza jeszcze mamy piasek po zimie, a ławki prze boisku wymagają naprawy. Zarząd wciąż się zmienia, może teraz zaczną nie zostawać w tyle i pokażą, że pracują dla nas.

che che

tam znana nam wszystkim gotowa do morderczej walki Gąska Balbinka z mocherkiem na glowie

PIĘĆ TAJEMNIC FUNKCJONUJĄCEGO ZWIĄZKU

1 TO WAŻNE ZNALEŻĆ MĘŻCZYZNĘ, KTÓRY POMAGA W DOMU, GOTUJE OD CZASU DO CZASU I JESZCZE DO TEGO MA DOBRĄ PRACĘ.

2 TO WAŻNE ZNALEŻĆ MĘŻCZYZNĘ, KTÓRY UMIE DOPROWADZIĆ CIEBIE DO ŚMIECHU

3 TO WAŻNE ZNALEŻĆ MĘŻCZYZNĘ NA KTÓREGO MOŻESZ ZAWSZE LICZYĆ I KTÓRY CIĘ NIGDY NIE OKŁAMIE.

4 TO WAŻNE ZNALEŻĆ MĘŻCZYZNĘ, KTÓRY JEST DOBRY W ŁÓŻKU I ZAWSZE CHĘTNY NA SEX Z TOBĄ

5 ALE NAJWAŻNIEJSZE JEST ABY SIĘ CI CZTEREJ MĘŻCZYŻNI NIE ZNALI

dobranoc

fajny dzień dzisiaj. intensywny taki. padam z konstruktywnego zmęczenia i nie mam sił na szczególy. ale woda naprawdę juz wakacyjna. a jutro rad nierad na radzie się wynudzę. spokojnej nocy. i pozdrawiam fanów ghany

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry