Widok

co to jest ?

nieuporzadkowana zgraja, nieokrzesanych, niemadrze podajacych uparcie stromo w przod, nieoczczednie traktujacych pole, sibie i pilke, bez przegladu sytuacji naiwnie przacy do przodu bez przygototowania i wypracowania sytuacji, bez rozumienia przeciwnika, bez umiejetnosci kontrolowania wlasnego tepa nie mowiac o tym przeciwnika, bez zgrania miedzy poszczegolnymi zawodnikami, bez rozwagi i bez umiejetnosci doznania szoku !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jan

mnie to prędzej
palec boży dołoży
niż pobłogosławi (a sio!)

Tocio

w morde chciales powiedziec ale nie wyszlo, co ?

hihi

TRUJ MIASTO

sialalala

adaś...

nie interesuj się....bo kociej mordy dostaniesz ;) ...peace brada...

Shaiganie :)

Twój Depesz Mot to jak piwo Kruger z Biedronki za 0.99 PLN i Murphy`s z pianą z której można lepić kulki ;) Oj dostanie mi się. Ja jestem pod wrażeniem Oratorium Rubika, na którym byłem w Boże Ciało w Operze Leśnej. Zaiste piorunujące, ujmujące i mistyczne przeżycie. Nigdy nie byłem swiadkiem czegoś takiego. Siła przekazu ogromna! Gdyby toś w trakcie koncertu dał mi miecz i krzyknął "bij w imię Boga" zapewne bez namysłu szukałbym celu. A poza tym przy całej tej gorączce towarzyszącej osobie imć pana Rubika okaże się, że cała ta muzyka okaże się tak porywająca a słowa tak mega pozytywne i napaające nadzieją. I kto by pomyślał, że TotenKopf zawędruje tam na finał muzyki chrześcijańskiej ;) W imię Boga, kamraci!!! Tylko Bóg może nas sądzić!!! Bić niewiernych!!! Drżyjcie dresiarze, wkraczam na drogę fanatyzmu religijnego!!!

Z pamiętnika łechtaczki

14 luty:
Yes, yes, yes!!! Koleżanki podarowały JEJ wibrator. Może wreszcie i dla mnie rozpocznie się nowe, piękniejsze życie! Drżę z ciekawości!5 luty:
Niewątpliwie jest lepszy od JEJ paznokci, ale nie umywa się do języka. Chociaż być może to tylko kwestia praktyki. W dotyku jest zdecydowanie miły, drży tak podniecająco...Muszę sobie z nim pogadać, jak ONA uśnie...

Kobiecy toast:

Wypijmy za mężczyzn! Nie za kawalerów - ci się nigdy z nami nie ożenią. Ani za rozwodników - ci byliby złymi mężami.
---
Wypijmy za żonatych - ci kochają swoje żony i o nas nie zapominają!

TotemKopf

a cio, a cio ?

Próżnio....

Gracias, spasiba, danke, gracie, dziekuję....niewielu pamiętało, ale ci najstarsi przyjaciele nie zawiedli......dziękuję niedźwiedziówko....pamięć nie umiera nigdy....historia dalej zapisuje kolejne kartki....

POPARCIE DLA JEUROPARLAMENTU

POPARCIE DLA JEUROPARLAMENTU

PZPR popiera rezolucje Jeuroparlamentu, potepiajaca ksenofobie i homofobie w Polsce. W szczegolnosci popieramy polskich eurodupowlazow, ktorzy glosowali za ta rezolucja. Swiadczy to naszym wkladzie w budowe Zwiazku Socjalistycznych Republik Europejskich.

Prosimy jednak o konkrety. Uwazamy, ze nalezy wyslac do Polski Europejskie Sily szybkiego reagowania, ktore zniszcza wszelkie istniejace i potencjalne ogniska ksenofobii i homofobii. Wowczas zapanuje powszechna milosc do obcych oraz do pedalow i lesbijek.

Politbiuro PZPR

Depeche mode ( czerwca stadion Legii - Warszawa)

Kilku tysięczny tłum skandujący: De-pe-che mode!!! De-pe-che mode!!! Nad sceną księżyc w pełni. 21.25. Wyszli... David Gahan w świetnej formie, uśmiechnięty, zagrali wszystkie najlepsze kawałki + niespodzianki w stylu Photograf of you. No i Newer let me down again z lasem rąk w górze, na bis. Koncert rewelacyjny!

Praca w dziale dystrybucji

Praca w dziale dystrybucji wysokie marże bo aż 43% na produkci, motywacyjny system wynagrodzeń za budowe nowej sieci dystrybutorskiej pomagamy w pozyskiwaniu klientów wiecej onformacj w naszym serwisie www.perfumy.8com.pl

niech was Pan Bog blogoslawi

drodzy rodacy

no w końcu!

jadę pobuszować po wodzie
za dwie godziny będę daleko od brzegu
wszystkie ważne sprawy stracą na znaczeniu
tylko ster i żagle
i browar na śniadanie ;)

i to nic, że chyba zabieram ze sobą zapalenie oskrzeli
mówią, że woda ciepła (jasssne...)
trzeba będzie nią nasiąknąć do oporu

Merge

yeah, take me on the Route 66 and drive me wild !

X

"Wszystkiego, czego chcesz
O czym tylko marzysz
Dzisiaj życzę ci
Wszystkiego, co już jest
O czym jeszcze nie wiesz
Byś zawsze sobą był

Wszystkiego, czego tylko chcesz! "

za edytką bartosiewicz powtarza

pomyslcie

a jakbysmy dzis wszyscy tak poszli gdzies i doznali w koncu orgazmu ?

puffff

Panie Boże, mam tu wiadro żaru, co mam z nim zrobic?
Wylej je na Ziemię, synu.
Dobrze, Panie.

zalosnie

darmowa bramka na MS.

Darmowa Bramka SMS

Darmowa Bramka SMS www.sms.faa.pl

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry