Widok
Do przedszkola ubieram spodnie jeansowe,w przedszkolu przebieram w dresy. Bluzeczki najlepiej wkładane przez głowę.W przedszkolnym worku na zmianę mam włożone majtki,rajstopki, skarpetki, bluzki na zmianę ->rękaw dostosowany do pory roku.
Strój odświętny vel galowy to spodenki + biała koszulka z kamizelką lub bez niej, w paseczki też może być, czemu nie...wszystkie kombinacje dozwolone. Ja małemu zakładam białą bluzkę i krawacik :-) bez kamizelki bo w p-kolu ciepło.
Strój odświętny vel galowy to spodenki + biała koszulka z kamizelką lub bez niej, w paseczki też może być, czemu nie...wszystkie kombinacje dozwolone. Ja małemu zakładam białą bluzkę i krawacik :-) bez kamizelki bo w p-kolu ciepło.
moi chodza w spodniach dresowych + w zimie: rajstopki, podkoszulka i bluzka z dlugim rekawem (ew. bluza, ale raczej w salach jest cieplo), a w lecie skarpetki, krotkie spodnie lub cienkie dresowe + bluzeczka z krotkim rekawem.
stroj galowy - to u nas wystarcza byc w jeansach lub sztruksach + koszuli, moi chlopcy chodza w koszulach w paski i krateczki, malo dzieci chodzi w bialych koszulach (w naszym przedszkolu).
stroj galowy - to u nas wystarcza byc w jeansach lub sztruksach + koszuli, moi chlopcy chodza w koszulach w paski i krateczki, malo dzieci chodzi w bialych koszulach (w naszym przedszkolu).
podłacze sie z pytaniem - jak z rajstopkami?
tzn teraz wiadomo jest ciepło i nie wkłada sie rajstop
ale w zimie jak chodzilismy do złobka to puszczałam go do sali w samych rajstopkach i koszulce
z poczatku bawiłam sie w przebieranie w spodnie ale potem odpusciłam sobie
z reszta bieganie w samych rajstopach było czescia mody złobkowej Mlody to lubił..
a jak w przedszkolach - czy tu "panuje wieksza kultura" i przebieracie dzieci w spodnie?
w przypadku dziewczynek wiadomo - łatwiej - krótka spodniczka na rajty i jechane..
tzn teraz wiadomo jest ciepło i nie wkłada sie rajstop
ale w zimie jak chodzilismy do złobka to puszczałam go do sali w samych rajstopkach i koszulce
z poczatku bawiłam sie w przebieranie w spodnie ale potem odpusciłam sobie
z reszta bieganie w samych rajstopach było czescia mody złobkowej Mlody to lubił..
a jak w przedszkolach - czy tu "panuje wieksza kultura" i przebieracie dzieci w spodnie?
w przypadku dziewczynek wiadomo - łatwiej - krótka spodniczka na rajty i jechane..
ja swoim zima ubieralam rajstopy i spodnie - spodnie zdejmowali i biegali w rajtkach - teraz sa w 2 grupie - ale zauwazylam ze w 3 i4 nikt nie biega w rajstopach zawsze ma ubrane np krotkie spodenki ;)
na gore krotki rekaw latem zima dlugi czesto bez krotkiego bo u nas mega grzeja w przedszkolu
spodnie zdecydowanie na gumke dresowe,
cos eleganckiego to u na sjeansy lub sztruksy ale na gumke a do tego koszule biala lub kolorowa
na gore krotki rekaw latem zima dlugi czesto bez krotkiego bo u nas mega grzeja w przedszkolu
spodnie zdecydowanie na gumke dresowe,
cos eleganckiego to u na sjeansy lub sztruksy ale na gumke a do tego koszule biala lub kolorowa
moje dziecko chodzi w dresach do przedszkola bo jak dawalam mu normalne spodnie to wracal za kazdym razem z dziurami na kolanach... wiadomo dzieciaczki szaleja, biegaja i ''jezdza'' na kolanach co bylo moja udreka. Gora, albo krotki albo dugi rekawek w zaleznosci od pogody. Ja np zostawialam mojemu dziecku w jego szefce jakies ciuszki na zmiane w razie gdyby..