Widok

cukiernia Kraskowski Stogi

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy znacie ich wyroby a konkretnie torty, czy polecacie i jakie smaki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety nie wiem jak torty, ale ciastka tortowe nie sa zbyt smaczne. Jedyne dobre ciasto, jakie u nich kupuje to sernik.
torty zawsze zamawiam w sowie lub ostatnio w cukierni jarzebinscy na stogach (z koscierzyny).
hoops
Rok temu zamowilam u nich tort na wesele potem posmakowalam ciastka o podobnum smaku.Byly niedobre.Pomyslalam trudno:) Tort byl przepyszny.Wszystkim smakowal.Nie wiem czemu ciastka maja okropne.

Przykro mi to pisać.
Zamówiłam tort komunijny - książkę o smaku cytrynowym i malinowym. Zgodnie z zamówieniem miał być na bitej śmietanie, niestety był tylko marny krem pianka, którego sztuczny i intensywny kolor bił po oczach, a chemiczny smak szczypał w język. Przestrzegam. Czułam zażenowanie przed własnym dzieckiem i wstyd przed gośćmi. Tort wylądował w koszu. Maiłam duże zaufanie do tej cukierni - nie było to moje pierwsze zamówienie. Szkoda że tak mnie potraktowano podczas tak ważnej dla mojej rodziny uroczystości. Niestety więcej już nie wrócę do tej cukierni. Drodzy właściciele - wyciągnijcie wnioski. Szkoda dorobku wielu lat ciężkiej pracy waszych Poprzedników.

Pod szyldem Kraskowski działa też piekarnia na ul. Płockiej. Powiem szczerze, że z ciast i tortów lubię tam tylko chałwowe, cała reszta jest dla mnie niezbyt dobra- jakaś taka sztuczna. Nie wspomnę już o udekorowaniu tortów komunijnych- byly po prostu przaśne, brzydkie. Smak chleba też nie jest zachwycający. Mimo, że mieszkam raptem z 200 m od piekarni Kraskowski wolę przejść się po chleb do Szydlowskuego, mimo że to znacznie dalej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry