Widok

czy chodzicie z dziecmi do mc donalda kfc?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znajoma mnie nastraszyla ze to sztuczne jedzenie, tluste itd. kiedys pracowala tam i od tej pory nie wezmie nic do ust.
czasami z mala idziemy tam na obiadek i teraz juz nie wiem chodzic czy nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja chodze czasem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co prawda nie mam jeszcze dzieci, ale tak szczerze, kto nie ma czasem na zwyklego cheesburgera z maca :) mac to jest takie miejsce gdzie chyba kazdy co jakis czas wstapi, a historie co to za jedzenie, to tak naprawde w dziesiejszych czasach nikt nie wie co sie je, taka prawda, a historyjki o macu i niby o spermach w sheku, to chyba juz kazdy slyszal :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja z c or a czasami chodzę..
Gdybym miala słuchać ludzi to chyba musiałabym zwierzęta i warzywa hodować sama ;p

A tak poważnie wszystko jest dla ludzi tylko trzeba zachować umiar.
Nikomu nie zaszkodzi kilka razy w miesiacu hamburger z maca.
od dawna wiadomo jakie tam jest jedzenie, chyba nie myslałas ze tam jest wszystko ekologiczne
ja sama nie chodzę, dziecka tym bardziej nie zaprowadzam, nie chce wyrabiac w córce złych nawyków żywieniowych
poza tym jak dziecko tam raz spróbuje jedzenia to potem będzie chiało cały czas
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja osobiście czasami zajdę na jakiś shitex ;) raz na parę miesięcy nachodzi mnie ochota...dziecku raczej bym nie dała tego jedzenia...ewentualnie sałatkę ale to też z oporami
ja tak jak wiper.. czasami mnie ochota nachodzi na taki szit. ale nie dalabym dziecku do jedzenia tego... na sam widok dzieci jedzacych hamburgera frytki i popijajacych to cola.. to mnie skreca.. :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
własnie dziś skusiłam się na Twistera z KFC :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie chodze -woloświadczenie dotyczące ustalenia prawa do świadczeń rodzinnych jej zrobić sama kurczaka w domku

My nawet jak idziemy do Maca to Ola zjada tylko frytki. Prosi zawsze o zestaw z zabawką. Ona bierze fryty i niespodziankę a ja resztę....

Jak już ktoś pisał wyżej. Wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba zachować umiar. Raz na jakiś czas ok. Ale kilka razy w tygodniu to za dużo.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
ja z synkiem od czasu do czasu chodzę -cakiwite zabronienie chyba gorzej wyjdzie bo będzie z czasemw ukryciu to zajadał a wtedy to juz wogóle nie skontroluję ilości-teraz wie że można od wielkiego dzonu i wyczekuje cierpliwie kiedy natępuje ten dzień z wielkim dzwonem heheh
wlasnie, te jedzenie jest bardzo niezdrowe. chyba zaprzestane tam chodzic
owszem ze jest niezdrowe-jak wiele innych rzeczy znajdujących sie na półkach w sklepach!
jesli pozwolimy sobie na mc donalda lub kfc od czasu do czasu np raz w miesiącu to wcale nie uwazam tego za cos zlego, gorzej jesli jest to nasze podstawowe menu ;)
Dziecka to bym tym nie "uraczyLa".
Sama- jak mam ochote-raz na jakis srednio miesiac- to zachodze i jem:)
nie znosze jedzenia typu fast food i tym bardziej nie kupilabym tego dziecku.o swiezosci tego jedzenia wolę nawet nie myślec:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tak samo jak chrupki, chipsy, farbowane gumy i napoje gazowane ... nie uchronimy dzieci przez całym śmieciowym żarciem, wiadomo nie ma co przyzwyczajać ale od czasu do czasu można pójść, bez przesady
co do świeżości, zdziwiłabyś się.
tam są tak rygorystyczne zasady żywieniowe, że niejeden by się zdziwił.
na wszystko masz timery, a mięso smażone na grillu jest bez tłuszczu. na folii teflonowej. co innego kurczak - smażony w głębokim oleju - to fakt. dodać czegoś do shake jest niemożliwe - poprostu - nooo chyba że na nocnej zmianie - choć nie wiem jak by się schował przed kamerami.
ps. nie, nie pracuję w mc ;) (już nie)
nie zależy mi na reklamie. wisi mi i powiewa ;)
no frytki smazone milion razy w tym samym oleju tez są swiezutkie:P-wiem bo kiedys jak jeszcze chodzilam do szkoly to mialam oazje pracowac sezonowo w wakacje w Mc Donaldzie.wprawdzie to bylo sporo lat temu,ale...
Jak ktos chce to niech jada fast foody.Ja nie lubie i dla dziecka specjalnie chodzic tam nie zamierzam:)
chrupek moje dziecko tez nie jada,chipsów tym bardziej,napojów gazowanych osobiscie sama nie pijam,dziecku tez dawać nie zamierzam.
Choc racja,moznaby sie przyczepic do wszystkiego,bo w dzisiejszych czasach wlaciwie we wszystkim jest cos sztucznego...chemicznego...itd
Czasami chodzimy do MCD. Nasza starsza córka nastawia się przede wszystkim na zabawkę z happy meala. zjada tylko nugetsy z zestawu. Wiem, że nie jest to odpowiednie jedzenie dla nikogo, ale niestety takie mamy czasy, że właściwie nic nie jest zdrowe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry