Widok

odblaski gdzie znajde

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej,
orientujecie sie moze gdzie w gdyni moge znalezc odblaski. chodzi mi o tasme oraz takie zawieszki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja co prawda nie z Gdyni, ale szarą taśmę odblaskową kupowałam w pasmanterii, a zawieszki takie plastikowe w kiosku :) jeszcze mam takie żółte naklejki kupione w sklepie dziecięcym :)
Ja dostałam na komisariacie zawieszki. Co prawda nie w Gdyni, ale spróbuj.
W kauflandzie na pogórzu kupiłam 2 szt na rzepie -zakładam synkowi na ramię jak wychodzimy po południu Te opaski są fajne bo oprócz odblasku maja diody, które po naciśnięciu świecą czerwonym światłem (migającym albo stałym)

Tu są podobne: http://allegro.pl/opaska-odblaskowa-diody-opaski-odblaskowe-dioda-i2871169283.html
w Gdyni są odblaski w takim sklepie ze wszystkim na władysława IV, obok lokalu w którym był kiedyś dimlab
w decathlonie są odblaski.
Agusia popytaj w kioskach :) u mnie w Żukowie właśnie te plastikowe w kolporterze kupuję :)
dzięki Dziewczyny za info :))))
Taśmy odblaskowe(takie w rolkach)sa w juli, ale to w gdansku ;-)
np.sklepy z zabawkami,albo z artykułami szkolnymi,papiernicze,

Takie rzeczy moim zdaniem lepiej znaleźć w internecie. Co do taśmy oraz innych materiałów to polecam producent taśm odblaskowych http://loxy.pl/ tam znajdziesz na pewno to co ciebie interesuje. Jest bardzo duży wybór różnego rodzaju odblasków, które możesz doszyć do kurtek, spodni, do różnych innych materiałów. Polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry