Widok

dobry kebab we Wrzeszczu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
znacie jakies miejsca gdzie daja dobre kebaby? obiecalam corce ze ja zabiore, pogoda paskudna ale trzeba bedzie cos wymyslec:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my zazwyczaj jemy w Aleppo tj przy skrzyżowaniu Grunwaldzkiej ze Studzienki, niedaleko biblioteki.
Też słyszałam same dobre opinie o aleppo
image
a jak sie przedstawia cenowo? jedyny kebab jaki jadlam to niedaleko Madisona w GLownym cos 13 zl ale pycha!
oj cen nie pamietam ale jest wiele mozliwosci i a pewno cenowo da sie cos dopasowac.
ale mi apetytu na kebaba narobiłyście...
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe tez tak mialam jak bylam w ciąży :))))
to kto jeszzce chetny na kebaba? :)
dobre kebaby są na Zaspie przy dworcu - w Istanbule ;) http://www.istanbul.com.pl/hynka.html

niestety w dowozie bywają zimne :P

w Aleppo smakują mi falafele :) kebab też dobry :)

ponoć dobre kebaby są na Dmowskiego, jak się już dochodzi do Grunwaldzkiej, po prawej stronie (taki ciąg chyba 3 sklepów) :P ale nie próbowałam osobiście :) wiem od kumpeli :)
faktycznie, ja lubię ten na Dmowskiego (ten pierwszy - nie ostatni)...
ale najlepszy jest w Gdańsku Głównym koło Parlamentu... w nocy są tam takie kolejki...
image
image
w gdansku glownym to ja uwielbiam ten kolo rudego kota na rogu
po imprezie zawsze tam na amku :)

a we wrzeszczu to rzeczywiscie na dmowskiego :)
image
ooooj tak, na Dmowskiego są super, ale tylko w tym I-szym zaraz za wydziałem geografii. Jadłam u araba bliżej grunwaldzkiej ale nie były zbyt dobre
jem je przynajmniej raz w tygodniu, dobre mięsko, sosy, a pikantny to ogień w gębie, jak słowo daję, lubię ostre jedzonko, ale przy tym to wymiękam
a jak sie nazywa dokladnie ta knajpka z kebabem skoro ich wiecej to chcialabym trafic na ta wlasciwa :)
uwielbiam kebaby :-)
ostatnio jadłam najpyszniejszy kebab na świecie w Lazzetti czy jako to się tam pisze ;-) ) w Lecrecku na Przymorzu :-) Rewelacja :-)
Kebab nazywa się Durum.
Obsługa również super także bardzo sympatyczne miejsce
www.naszekobiece.fora.pl
na Dmowskiego są super :)
imageimage
Też polecam na Dmowskiego ten pierwszy w ciągu budynku czerwony szyld, to jest ta sama firma co w Gdańsku koło Madisona, z tym,że we Wrzeszczu jest opcja podwójnego mięsa:)
Bardzo dobry Kebab polecam również w Carrefourze na Morenie:)
image
image

image
polecam tylko w gdyni -point kebap...lepszego w trójmieście nie jadłem.mieszkam we wrzeszczu...i tutaj nie ma żadnego porządnego kebaba,straszny syf..i pseudo kebaby
a ja poszlam jednak na ten kebab kolo Studzienki we Wrzeszczu i wiecie co? pychaaa!! 10 zl , porcja naprawde solidna itd. wzielam duzego ktorym najadlam sie razem z corcia :)
Aleppo?
A ja polecam kebab na Miszewskiego oraz tamtejsze najlepsze w Gdansku Zapiekanki. Na Dmowskiego tez sa super, ale Miszewskiego u mnie wygrywa! :) Rog Miszewskiego i Grunwaldzkiej
ten kolo studzienki to alabalabama? czy cos takiego? jakas czeszka mnie obslugiwala ale naprawde zaskoczona bylam ze taki dobry :) jak juz moja corka powiedziala : mamo juz dosc to napewno musiala sie najesc ;)
~:) Alabalakebap :) po schodkach do góry :) róg Fiszera i Do Studzienki :)

mieszkałam przez rok w tamtych okolicach i będąc w ciąży naszła mnie nagła ochota na kebaba :P ale AlabalaKebap był zamknięty i tak trafiliśmy do Aleppo ;)
dobry kebap jest w gdyni 10 lutego 30 point kebap
u.10 lutego 30 gdynia point kebap
uważam ze najlepszy kebab jest na Dmowskiego nazywa się Chilli kebab, taki czerowno żółty, to ten który ma stoliki z parasolami w wakacje, pierwszy przy toto lotku. Super mięsko, mila obsługa sosiki pyszne a ostry bardzo ostry. I teraz nawet dowożą, Ten drugi kebab ma zrąbane mięso i sosy a obsługa tragedia. tańsze ale niewarte tej ceny
juja - a mają jakąś swoją stronkę? skąd wziąć nr tel. i menu? :P
jest napisany na szybie 3419196. uwazaj na ostry sos. masakra tak ostry
Wybrałam się ostatnio do "CHILLI" na Dmowskiego z całą rodzinką na obiadek i muszę powiedzieć że mają super jedzonko, do wyboru 2 rodzaje mięsa,smakowite kolorowe surówki i przepyszne sosy -to wszystko razem w połączeniu rewelka. NIEBO W GĘBIE :)Naprawdę godne polecenia:)
Polecam chilli kebab na ul.Dmowskiego teraz nawet dowiozą gdy nie chce się wyjść z domu :)
juja, zuzka, szymek i kinia - jesteście rodziną czy sąsiadami? ;P a może właścicielem/pracownikiem chilli kebabu?
stałą klientką ,jem tam kilka razy w tygodniu razem z koleżankami z biura
pytałam z ciekawości - bo wszyscy piszecie wieczorem i początek IP macie ten sam... ;P
mi tam po prostu smakuje i tyle. a ty probowałaś?
nie próbowałam - teraz już sporadycznie bywam w tamtej okolicy(chociaż rok tam mieszkałam) :) nie znalazłam ich strony żeby sprawdzić co mają i ewentualnie zamówić z dowozem :]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry